I Europas största äventyrsbad är det alltid sommarBesök Tysklands profil

Det här är Europas största äventyrsbad! Stället har stränder, laguner och till och med tropisk regnskog. För 10 år sedan var Tropical Islands Resort en flygplanshangar men förvandlas om till ett gigantiskt äventyrsbad. Det är så stort att 6 fotbollsplaner får plats i hangaren.

Flygplanshangaren i Krausnick, Tyskland utanför Berlin, är på en plats som byggdes 1938 för Luftwaffe och som senare användes som en sovjetisk flygbas. 2004 öppnades det helt nya och otroliga Tropical Islands Resors. Med värme året runt och sandstränder får 6 000 gäster plats här. Solnedgångar spelas på videoskärmar för gäster som bestämmer sig för att tillbringa natten i ett tält på stranden eller i en lounge. Ballonger svänger över den tropiska skogen där fåglar flyger fritt.

Tropical Islands Resort ligger i Krausnick kommun i Brandenburg, cirka 55 kilometer från Berlin. Äventyrsbadet är öppen för dagbesökare måndag till söndag från 06 till midnatt. Övernattningsgäster har tillgång till äventyrsbadet 24 timmar om dygnet.

Anläggningen:
Alltid 26 grader
360 meter lång
107 meter hög
210 meter bred
66 000 kvadratmeter
Många barer
Bastu
Laguner och grottor
535 bäddar i olika rum och stugor
Hundratals tält
400 solstolar
Världens största inomhusstrand
Kapacitet att hålla 6 000 besökare
Europas största tropiska spa- och bastukomplex
Bali Lagoon pool, Rainforest, Tropical Village och Tropical sea

Äventyrsbadet är uppdelad i fyra avdelningar – Tropical Village, Rainforest (som sägs vara den största inomhus regnskogen i världen, med cirka 50 000 växter), Tropical Sea och Bali Lagoon – samt det nya utomhusområdet i Amazonas.

Detta är en spektakulär återanvändning av en unik byggnad för ett nytt syfte, och fantasin är häftig. Här finns något unikt! Flera olika alternativ finns tillgängliga för din vistelse, från det grundläggande till lyx. Boendet inkluderar stugor och till och med strandtält. Förutom flamingos, flyger också kanariefåglar samt andra exotiska fåglar runt i äventyrsbadet. Här finns till och med sköldpaddor!

Video från Tropical Islands Resort:

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider