Utrikesgruppens inflationsskydd – investeringsguld

Att leva med inflation

Alla lever med inflation: företag, myndigheter, och privatpersoner. De som inte sparar på rätt sätt är mer utsatta än andra för ett kapitalförfall. Det innebär att de som har pengar liggandes på ett konto, varje dag får se en värdeminskning på sina pengar.

Inflation är dåligt och skadar alla som har ett liggande kapital i pengar. Många känner oro när pengavärdet sjunker och de flesta känner inte till vilka skyddsåtgärder som finns. För att skydda sig mot inflationen måste man förstå vilka andra produkter och tjänster som är starkare än pengar, kortsiktigt och långsiktigt, både nationellt och internationellt. Detta kan vara en svår uppgift att analysera. Utrikesgruppen erbjuder ett inflationsskydd som är lätt att förstå.

Har du ett kapital bör du tänka på att värdet varje dag sjunker. Det är skadligt att spara pengar på ett konto utan mål. Detta är ingen nyhet, utan alla välkända ekonomer runt om i världen känner till detta.

Placering med högt inflationsskydd

Utrikesgruppen tillhandahåller investeringsguld till företag, myndigheter, ambassader och privatpersoner. Vi hjälper dig att investera i investeringsguld som har ett högt inflationsskydd.

Du kan bestämma en månatlig, årlig eller första-gångs planering där du snabbt och enkelt förvandlar dina pengar till guld. När du behöver kapitalet tillbaka hjälper vid dig att sälja av guldet för eventuella investeringar du behöver göra.

Vi har ett brett nätverk som sträcker sig över hela världen där vi får tag i inflationsskyddad investeringsguld. Vi arbetar endast med produkter från de större aktörerna som: UBS, C.Hafner, Valcambi, Umicore, Perth Mint, PAMP, Heraeus, m.fl.

Varför har vi inflation? 

Inflation är en ökning av prisnivån i samhället som gör att du kan köpa färre produkter och tjänster för samma mängd pengar. Det finns flera orsaker till varför priserna stiger. En av orsakerna är när det ekonomiska banksystemet skapar för mycket bankpengar, vilket resulterar i att pengar får mindre värde.

Vem skyddar dig mot inflationen?

På samhällsnivå försöker Riksbanken hålla inflationen nere men det är ingen garanti för att det ska fungera vilket vi nu ser under år 2022 och 2023 med kraftigt stigande priser i hela samhället med hög inflation.

Det finns alltså ingen som kan skydda dig mot inflationen än du själv. Du måste själv söka skyddsåtgärderna. Utrikesgruppen hjälper dig med en stabil portfölj av olika skydd mot inflationen.

Hur mycket förlorar du på inflation?

Det sämsta du kan göra är att spara pengar på banken som du inte behöver. Under december månad hade Sverige inflation på 10,2 procent. Det betyder att du som hade sparat 1 000 000 (1 miljon) kronor fick se dina pengar sjunka i värde till 898 000 kronor. Det är en förlust på 102 000 kronor. Hade du sparat i Utrikesgruppens portfölj av inflationsskydd hade siffrorna inte sett så dystra ut.

Utrikesgruppen hjälper till

Utrikesgruppen har hjälper myndigheter, företag och privatperson med flera inflationsskyddade åtgärder som gett större avkastning än inflationen.

Vill du ha hjälp med inflationsskydd? Kontakta Utrikesgruppen på nedan e-postadress:

info@utrikesgruppen.se

Utrikesgruppen erbjuder inflationsskyddade åtgärder till företag med större kapitalstyrka. Kontakta oss om du är intresserad av investeringsguld. Med investeringsguld får du möjlighet att skydda dig mot inflationen.

Utrikesgruppen erbjuder inflationsskyddade åtgärder till myndigheter. Kontakta oss om du är intresserad av investeringsguld. Med investeringsguld får du möjlighet att skydda dig mot inflationen.

Utrikesgruppen erbjuder inflationsskyddade åtgärder till ambassader. Kontakta oss om du är intresserad av investeringsguld. Med investeringsguld får du möjlighet att skydda dig mot inflationen.

Utrikesgruppen erbjuder inflationsskyddade åtgärder till privatpersoner med större kapitalstyrka. Kontakta oss om du är intresserad av investeringsguld. Med investeringsguld får du möjlighet att skydda dig mot inflationen.

Skydda dig mot inflationen
  1. Kontakta Utrikesgruppen
  2. Vi skapar en plan och ger dig förslag
  3. Du börjar sedan spara mot inflationen

 

Kontakta oss per e-post och berätta hur mycket ni vill spara.

Eller sök i specifika huvudkategorier