Beställ fullmakt utomlands – alla språk för alla ändamål

Här kan du beställa en fullmakt i alla språk

För dig som behöver en fullmakt i ett specifikt språk.

Vi framställer en fullmakt till dig som sedan behöver undertecknas av fullmaktsgivaren eller huvudman, det vill säga (den person som ger fullmakten). Den som ger fullmakten kan vara svensk eller utländsk medborgare.

Ange vad fullmakten ska användas till

Hela fullmakten översätt till det språket du väljer. Du anger även vad fullmakten ska användas till, den delen kommer också att översättas till det valda språket.

Om vi inte har listat en språk du behöver en fullmakt i beror detta på att vi inte har en översättare i det valda språket tillgänglig omgående. Det går dock bra att skicka ett e-post till oss om du önskar få en fullmakt i ett icke listat språk. Kontakta oss på info@utrikesgruppen.se.

Beställning och leverans av fullmakten

Beställ vår fullmakt för dig som behöver använda en fullmakt i ett annat språk, exempelvis i ett annat land eller i kontakt med en part som kräver fullmakt i ett specifikt språk.

Leveransen av fullmakten sker inom 4 dagar från att vi har mottagit din betalning. Leverans sker alltid till den e-postadress du uppger i din beställning.

Fullmakten innehåller?

En fullmakt – alla språk för alla ändamål är en fullmakt som innehåller information om vem som ska ha rätt att fatta ett beslut åt dig eller annan person i ett annat språk.

Fullmakten innehåller översätt information enligt nedan: Personuppgifter om vem som ger fullmakten. Personuppgifter om vem som ska använda fullmakten. Ändamålet med fullmakten. Underskrift av den som ger fullmakten och den som ska använda fullmakten. Två vittnen ska skriva under fullmakten och därmed bevittna underskrifterna av den som ger fullmakten och den som ska använda fullmakten.

Kontrollera om din fullmakt behöver bestyrkta namnunderskrifter. Detta kan du få hos en Notarius Publicus.

Fullmakt utomlands – alla språk för alla ändamål

Du fyller i uppgifterna i formuläret och sedan framstället vi en fullmakt till dig som sedan mejlas till den e-postadress du uppger i formuläret. 

Efter att vi har mottagit betalning från dig så framställer vi fullmakten åt dig.

Fullmakt utomlands

I beställningsformuläret kan du endast beställa fullmakt i språken svenska, engelska och spanska. Behöver du en översättning av din fullmakt i ett annat språk kan vi vid vissa tillfällen erbjuda detta när det finns en översättare tillgänglig. 

Det medför ytterligare kostnader när en redan befintlig fullmakt ska översättas.

Fullmakt utomlands kan beställas i dessa språk

En fullmakt – alla språk för alla ändamål går att beställa i nedan språk. Om ditt språk inte är listad då kan du kontakta oss eftersom att vi på ditt uppdrag översätter fullmakten till ditt språk med en auktoriserad översättare.

Albanska, amhariska, armeniska, azerbadzjanska, belarusiska, bengali, bosniska, kroatiska, serbiska, montenegrinska, bulgariska, burmesiska, danska, engelska, estniska, feylia, finska, franska, georgiska, grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, isländska, italienska, japanska, kinesiska, kirundi, koreanska, kurdiska (kurmanji), kurdiska (sorani), lettiska, litauiska, makedonska, meänkieli, mongoliska, nederländska, nepali, norska, pashto, persiska, polska, portugisiska, romska, rumänska, ryska, samiska (nordsamiska), slovakiska, slovenska, somaliska, spanska, svenska, swahili, tagalog, teckenspråk, thai, tigrinska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, urdu, uzbekiska, vietnamesiska.

För att vi ska kunna framställa en fullmakt så är avgiften 550 SEK. Avgiften behöver betalas innan vi framställer fullmakten för dig.

Handlingen, d.v.s vår fullmakt är till för dig som behöver en fullmakt i ett annat språk än det svenska. I beställningsformuläret står alla språk som vi kan översätta fullmakten till angivna.

Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer vi inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

Leverans av betalningsunderlag sker till beställarens e-post adress samt framkommer betalningsunderlag i formuläret när beställningen har skickats in till oss.

Fullmakt – alla språk för alla ändamål levereras till den e-postadress du uppger i din beställning.

Fullmakten är en handling för dig som behöver en fullmakt i ett annat språk än det svenska. I beställning anger du din information på svenska. I din beställning anger du även vad fullmakten ska användas till. Dokumentet, det vill säga fullmakten kommer sedan att översättas till det språket du väljer.

Ångerrätten gäller i 14 dagar om arbetet med att göra iordning fullmakten inte har påbörjats. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se.

Observera att ångerrätten inte gäller om fullmakten har skickats till dig eller om vi har påbörjat tjänstens utförande, detta eftersom en fullmakt är en specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Normalt ges fullmakten så, att den gäller tills vidare. När det är fråga om en specificerad fullmakt upphör fullmaktens giltighet då den i fullmakten avsedda åtgärden har utförts. Fullmakten kan upphöra redan innan åtgärden har utförts, om fullmakten återkallas.

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Bolaget agerar på privat basis med egna medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, Org.nr 559210-2445, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Beställ en fullmakt i ditt språk.

Du fyller i uppgifterna i formuläret och sedan framställer vi en fullmakt åt dig som sedan mejlas till den e-postadress du uppger i formuläret. 

Har du övriga frågor?

Om du undrar över något annat eller har funderingar kan du kontakta vår kundtjänst: info@utrikesgruppen.se

Eller sök i specifika huvudkategorier