Information om konferens- och företagsresor utomlands – ”Lista på populära researrangörer”

Bern, Schweiz


Besök Sveriges profil

Information till dig som ska ordna företagsresa utomlands. Idag finns det många prisvärda och professionella arrangörer att välja mellan. De små detaljerna i ett företag skapar framgång och motivation samtidigt som sammanhållningen och inspirerande evenemang skapar lojalitet.

Konferens- och företagsresor handlar ofta om att inspirera och som hjälper deltagarna att komma till nya insikter och utvecklas i sin yrkesroll. Oavsett syftet kan en utlandsresa vara uppfriskande för medarbetarna och som ger dem en ny våg av energi som boostar hela företaget.

Många researrangörer skräddarsyr resor för företag och det ligger i deras intresse att resan ska bli superlyckad. Resorna ska vara äventyrliga och innehållsrika med fokus på företaget. En del researrangörer specialiserar sig på specifika resmål.

Vi betygsätter några av de populäraste researrangörerna i Sverige som anordnar konferens- och företagsresor utomlands baserat på personlig service, erfarenhet, kompetens och engagemang.

XTRAVEL

Om Xtravel:

Xtravel arrangerar skid-, surf- och äventyrsresor till privatpersoner och företag som önskar inspirerande och utmanande grupp- och eventresor. Med hög flexibilitet och destinationer världen över, så erbjuder de ett brett utbud för alla som vill ha en aktiv och upplevelserik resa. De är skidåkare, surfare och äventyrare som vill dela med sig av sina upptäckter. Resor med fokus på äventyr och upplevelser är den röda tråden och att ge sina gäster möjlighet att utvecklas och lära sig nått nytt. Denna filosofi utgör grunden i Xtravels verksamhet. Xtravel arrangerar och säljer skidresor, surfresor, mountainbikeresor och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester.

Utrikesgruppens kommentarer: En intressant researrangör som specialiserar sig på äventyrsresor. Om man vill testa något nytt då ska man ringa Xtravel.

Webbplats: Xtravel

Service
4/5
Erfarenhet
4/5
Kompetens
4/5
Engagemang
4/5

TICKET

Om Ticket:

Ticket har lång erfarenhet av att arrangera olika former av gruppresor, företagsresor och konferenser utomlands. Med en kombination av ett stort intresse för resor samt kreativitet och lyhördhet hos sina medarbetare är de specialister på att skapa roliga och spännande resor till den som vill resa i större sällskap.

Oavsett om du är ute efter event, körfestivaler, studieresor, kickoff, resor för idrottsföreningar eller en mer traditionell gruppresa eller konferens med ditt företag hjälper Ticket dig att hitta rätt destination för just ert behov. Ticket samarbetar med ett stort antal event- och researrangörer i allt från Sverige, Norden, Europa, USA, Asien och resten av alla världens hörn.

Utrikesgruppens kommentarer: En pålitlig aktör som har funnits länge. Här vet du vad du får.

Webbplats: Ticket

Service
3/5
Erfarenhet
4/5
Kompetens
4.5/5
Engagemang
3/5

RESIA

Om Resia:

Ni kan känna er trygga med Resias lokala, handplockade specialister som vet exakt var i världen ni bör boka nästa konferens. Med lång erfarenhet och ett imponerande nätverk i alla världsdelar plockar de fram allra bästa alternativen för er. Resia skräddarsyr er lösning och ser till att ingen liten detalj glöms bort – för det är detaljerna som gör helheten.

Tid är pengar tycker Resia. Resia gör allt för att hitta bättre och mer effektiva lösningar, samt för att kunna erbjuda smidiga tjänster för till exempel administration och kommunikation kring ett arrangemang. Hos Resia kan ni få en och samma kontaktperson som tar fram ett professionellt program, gör alla nödvändiga bokningar och sköter all administration för en riktigt bra totalupplevelse. Det sparar ni både tid och pengar på!

Utrikesgruppens kommentarer: En aktör som vet att tid är pengar, vilket Utrikesgruppen gillar. Det visar på att Resia vill ge er valuta för pengarna utan att kasta bort er tid. Det betyder att vara effektiv.

Webbplats: Resia

Service
4/5
Erfarenhet
4/5
Kompetens
4/5
Engagemang
4/5

EUROPA WEEKEND

Om Europa Weekend:

Europa Weekend är en privatägd resebyrå med bas i Stockholm. De arrangerar årligen ca 200 grupp- och konferensresor för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Europaweekend startades år 2006.

Europa Weekend erbjuder företagsresor till storstäder och sol- & baddestinationer, slott och herrgårdar. Storleken på sällskapen som reser med bolaget varierar från ett fåtal personer upp till ett par hundra resenärer.

Utrikesgruppens kommentarer: Bra service och professionell planering och bokning av konferensresor.

Webbplats: Europa Weekend

Service
4/5
Erfarenhet
4/5
Kompetens
4/5
Engagemang
3.5/5

LOTUS TRAVEL

Om Lotus Travel:

De som arbetar hos Lotus Travel är engagerade, passionerade och har en sak gemensamt – de älskar sitt arbete! Tillsammans har personal hos Lotus Travel rest otaliga varv runt jorden, och för dem finns det inget som slår känslan att välkomna en nöjd kund hem efter en spännande upplevelse. Med stort personligt engagemang är Lotus Travel ditt stöd, hela vägen från första kontakt till hemkomst.

Lotus Travel grundades 1991 och sedan dess har bolaget samlat på sig över 25 års erfarenhet av att skapa unika reseupplevelser. Tack vare kunskap, erfarenhet och nöjda kunder har de fått några av Sveriges största resebyråers förtroende att ordna resor åt deras kunder.

Utrikesgruppens kommentarer: Lotus Travel har varit med länge i resebranschen. Med ett personligt engagemang och lokala experter kan ni göra resan till en upplevelse och en god investering för hela företaget.

Webbplats: Lotus Travel

Service
4.5/5
Erfarenhet
4/5
Kompetens
4/5
Engagemang
4/5

BIG TRAVEL

Om Big Travel:

Skräddarsydda gruppresor och konferensresor över hela världen helt efter era önskemål. Förutom deras låga framförhandlade priser på flyg, hotell, transfer och konferenslokaler så känner de till dem mest spännande sevärdheterna, ordnar ert studiebesök och hittar till de bästa restaurangerna.

Big Travel matchar ert företag med lokala myndigheter, företag, organisationer, skolor, etc. Allt i enlighet med era önskningar. För kommuner, landsting, tandläkarmottagningar, företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor och omvärldsbevaka i några av Europas mest dynamiska och populära städer.

Utrikesgruppens kommentarer: En av Sveriges största resebyråkedjor. Här är det ordning och reda samt god affärskvalitet.

Webbplats: Big Travel

Service
 3.5/5
Erfarenhet
 4.5/5
Kompetens
 4.5/5
Engagemang
 3.5/5

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider