Jamaicas tropiska charmBesök Jamaicas profil

Jamaica är en ö som utan tvekan är en av Karibiens absolut vackraste. Här finns allt i ett. Du kommer garanterat att få en riktigt härlig semester. Jamaicas takt med öns unika rytmer och puls ger alla besökare ett stort välkomnande så fort man landar på ön. Karibien erbjuder så mycket att det ibland kan vara svårt att veta var man ska åka. Men på Jamaica kommer du inte att bli besviken.

Vad sägs om att få se fantastiska soluppgångar varje morgon tills att havet sväljer solen på natten, eller hisnande landskap där du mer eller mindre kan bo på en vit strand. Jamaica presenterar magnifika upplevelser med färger och ljud som gör ön till en av dem mest värdefulla juvelerna i Karibien. Landet har en unik kultur, engagerande aktiviteter, hisnande landskap och ett varmt och välkomnande folk.

Reggaens rytmer och slag slår allt. Här kan du lyssna på världens toppartister direkt från källan. Alla älskar reggae och musiken kommer inte att undgå dig. Reggae är guld för jamaicaner och invånarna kan inte leva utan musiken.

Montego Bay

Ta dig ut till alla vykortsvackra stränder i Montego Bay, eller Mo Bay som lokalinvånarna kallar Jamaicas näst största stad. Montego Bay är centrum för turistlivet och här finns klassiska karibiska restauranger, färgglada barer, rombutiker och gatuförsäljare. Det blir alltså mycket bönor, ris och kött i många olika kryddiga mixer i det jamaicanska köket. Du kommer inte att bli besviken på den otroligt smakrika goda maten. Montego Bay passar allt från familjer till ungdomar och har mycket att erbjuda. Sola, bada, vindsurfa, festa, paddla kanot eller snorkla.

Vill du lyxa till det i Montego Bay för någon dag eller mer? Karibiens enda hotel som erbjuder bungalow över vatten finns här. Sandals Royal Caribbean Resort har riktigt lyxiga bungalow som är i klass med vad som finns på Maldiverna. Njut och ta med dig frugan, tjejen eller barnen på ett riktigt unikt äventyr – bo i en bungalow över vatten. Här kan du vakna i din bungalow, hoppa över morgonduschen och istället direkt hoppa ut i havet. Hotellet erbjuder alla lyxiga faciliteter.

I Montego Bay finns annars hotell för alla smaker.

Negril

Negril är en liten by på Jamaicas västra del. Platsen är berömd för sin Seven Mile Beach. En otrolig strand med kritvit korallsand som erbjuder tropisk klimat hela året runt. Hit kan du komma om du längtar efter att få sola och bada på en av världens finaste stränder. Ett bra utbud av hotell finns i Negril. Här är det lite lugnare än i Montego Bay så om du är en person som behöver lite mer rörelse så kan du ta en utflykt, vilka det finns gott om.

Negril passar väldigt bra för dig som reser med barn eller vill resa till en lugn plats. Stämningen är mer lokal, och det jamaicanska är mer påtagligt.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider