Kom Peru närmare med Peruspecialisten

info@utrikesgruppen.se

Alpacka är ett domesticerat kameldjur från som är besläktat med vikunja. Alpacka avlas för sitt mycket fina hår.

Vad tänker du på när du hör Peru? Är det otroliga landskap och ett av världens bästa kök? Peru har mat som är otrolig ska du veta. Här finns mat som utan tvekan inte görs någon annanstans i världen. Maten är en mix men framförallt en konst. Det måste upplevas på plats. Du kommer inte gå hungrig.

Peru har en enorm kulturrikedom och är utan tvivel ett land som verkligen är speciellt. Det är ett populärt resmål för människor från hela världen. Hit reser många svenskar som vill uppleva ett av de unikaste Latinamerikanska länder. Från färgrika berg på höga höjder till spännande marker. Ja, här finns verkligen en mångfald som inte finns på så många andra platser i världen. Vissa städer är ett litet mysterium.

Vilken del du än besöker i Peru kommer du att få se på något som kan vara tillbaka i tiden och möta människor från många olika häftiga kulturer. Det blir en resa fylld med spännande aktiviteter, god mat och riktigt grymma platser.

Glöm inte att besöka Cusco och Machu Picchu. En annan härlig stad heter Ica. Den måste du åka till om du har tid över. Där kan du njuta vid Lagunen i Huacachina. Oasen är byggd kring en liten oas och omgiven av vackra sanddyner.

Peru kallas ibland världens största utomhusmuseum och besöker du landet kommer du nog förstå varför. Vill du veta mer om Peru ska du självklart använda dig av en specialist på landet som är Peruspecialisten. Med Peruspecialisten kan du resa helt på ditt eget sätt. Låt de skräddarsy din resa. Prata med Peruspecialisten som kan ge dig tips på härliga destinationer i landet så att du inte missar något du kommer att ångra.

Peruspecialisten har färdiga paket som innehåller mycket av det bästa Peru har att erbjuda.

Peruspecialistens webbplats finns här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök