Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Kontakta oss

Kom i kontakt med oss!

Behöver du komma i kontakt med oss? Du kan kontakta oss på följande sätt: E-post, telefon eller skicka brev. Här nedan hittar du våra alternativ som du kan kontakta oss på. Vi svarar så fort vi kan, oftast inom en vardag.

cropped-sweden-4.png
Svenska Utrikesgruppen AB är ett privat aktiebolag

Tjänsterna som tillhandahålls på webbplatsen erbjuds av Svenska Utrikesgruppen AB och representeras helt i privat regi. Bolaget agerar på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Frågor

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst.

Vår kundtjänst är oftast öppen på obekväma tider för att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det.

Kundtjänst

info@utrikesgruppen.se

Önskar du bli samarbetspartner?

Genom olika samarbeten kan du nå ut till potentiella kunder tillsammans med Utrikesgruppen. Vi erbjuder många alternativ till företag, myndigheter och andra aktörer utöver det vanliga. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett alternativ till er.

Skriv till: info@utrikesgruppen.se

Märk ditt mail med samarbetspartner.

info@utrikesgruppen.se

076 202 02 10

0737232423 (Endast Whatsapp)

Klicka här om du vill chatta eller ringa på Whatsapp med Utrikesgruppen. Detta nummer kan enbart användas med Whatsapp. Om du exempelvis behöver en snabbare kontakt eller befinner dig utomlands kan du använda Whatsapp. Det går bra att använda Whatsapp även om du befinner dig i Sverige.

Instagram: @utrikesgruppen

(OBS! EJ BESÖKSADRESS)

Juridiskt företagsnamn:
Svenska Utrikesgruppen AB
Organisations.nr 559210-2445
Skogvaktarvägen 1B
140 70 Segeltorp
Sverige

(OBS! EJ BESÖKSADRESS)