Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Tjänster

Köpa gravplats

När du ska köpa gravplats kan du använda Gravskötsel & omvårdnad som ser till så att du får den gravplats du önskar. Du kan boka gravplatsen online. Du anger kyrkogården du vill boka gravplatsen på samt vem den gravsatta ska vara. Det är enkelt och ett väldigt smidigt online verktyg.

När du köper en gravplats så betalar du egentligen endast för att kunna boka gravplatsen. Vissa kallar det att köpa gravplats. Hos vissa kyrkogårdar kan du köpa gravplats men de är väldigt få, närmare bestämt två stycken i Stockholm. Genom att köpa en förbokning av gravplats säkerställer du att du får den gravplats du eller dina anhöriga vill ha.

Du kan förboka gravplatsen här. När du förbokar en gravplats ska du ange uppgifter om den avlidne enligt nedan:
1. Vem som ska gravsättas
2. Vilken kyrkogård
3. Om det ska vara kistgrav eller urngrav
4. Om det ska vara oanvänd gravplats
5. Om gravplatsen ska rymma fler än en gravsatt

Vad betyder oanvänd gravplats? En oanvänd gravplats betyder att ingen person ligger gravsatt. Är den använd betyder det att det tidigare funnits en gravsatt person. Om det tidigare har funnits en gravsatt men att gravplatsen är ledig betyder det att gravrätten har återgått till församlingen och att den är nu ledig.

Om du befinner dig utomlands och inte kan ordna med att köpa gravplats till anhörig kan du kontakta Gravskötsel & omvårdnad som hjälper svenskar utomlands med begravningsärenden i Sverige.

Kan man köpa gravplats i förväg?

Ja, du kan köpa en gravplats. När du köper en gravplats så bokar du en plats för den sista vilan. Detta gör du hos Gravskötsel & omvårdnad som tar emot din bokning och ser om dina önskemål finns lediga. Du kan välja mellan samtliga kyrkogårdar i hela Sverige när du ska köpa en bokning av gravplats.

Aktuella bokningspriser på gravplatser finns angivna på deras webbplats. Oftast tar det några dagar från att du har betalat din bokning av gravplats innan du får en bekräftelse på att bokningen är genomförd och personen kan nu gravsättas. Om du bokar en gravplats så är det inte ett krav att en person ska gravsättas omgående. Du kan i lugn och ro vänta.

Köpa gravplats från Malmö, Göteborg, Stockholm till hela Sverige

Du kan köpa en bokning av gravplats i hela Sverige oavsett stad.

Köpa gravplats Malmö
Köpa gravplats Göteborg
Köpa gravplats Stockholm
Köpa gravplats Linköping
Köpa gravplats Karlstad
Köpa gravplats Örebro
Köpa gravplats Norrtälje
Köpa gravplats Norrköping
Köpa gravplats Luleå
Köpa gravplats Gävle
Köpa gravplats Helsingborg
Köpa gravplats Västerås

Svenskar utomlands och köpa gravplats

Om du befinner dig utomlands och vill förköpa en bokning av gravplats i Sverige – kontakta då Gravskötsel & omvårdnad.

Vill du köpa en gravplats utomlands? Gravskötsel & omvårdnad kan hjälpa dig med att köpa en gravplats i valfritt land i hela världen. Bolaget eftersöker alla möjligheter till köp av gravplats i det landet och i den orten du själv önskar. Kontakta bolaget så hjälper de dig.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på telegram
Dela på email

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Vår välgörenhet

Senaste nyheter

Senaste reseguider