Kvarglömt på hotellHitta borttappat eller stulet föremål här

Information om borttappade eller stulna föremål i samband med din resa

Om du skulle förlora något i samband med din hotellvistelse, i hotellrummet, annan plats i hotellet eller på en annan plats någonstans i världen kan du söker efter dina saker med hjälp av Utrikesgruppen.

Kvarglömt på hotellrummet

Har det hänt dig att du upptäcker att du har glömt något efter en vistelse på ett hotell? Då är du garanterat inte ensam. Många glömmer sina saker och med lite arbete och tur kan man få tillbaka allt. Det är lätt hänt att man glömmer kvar saker när man är ute och reser, i synnerhet när man stressar – kanske till flygplatsen.

Om du har glömt något på ett hotell utomlands behöver du inte känna att betyder att kvarglömt är lika med borta. Många hotell har formulär som man ska fylla i med information om sin vistelse och beskrivning av föremålet, detta hjälper Utrikesgruppen med.

Istället för att du ska leta efter dina borttappade saker på hotellet hjälper Utrikesgruppen dig med detta. Genom att anmäla dina saker borttappade eller stulna kommer vi att söka efter föremålet.

Du får hjälp om du tappar bort något på din resa, exempelvis om det är kvarglömt på hotell.

Kvarglömt på flyget

En annan vanlig företeelse är att resenärer ofta glömmer sina saker ombord på flyget. Det är vanligt att man i samband med en resa glömmer bort något men man behöver inte alltid oroa sig alltför mycket då sakerna går att hitta igen.

Många flygbolag och flygplatser samarbetar genom att lämna in upphittade god som som senare kan lämnas ut till ägaren.

Hjälp med att hitta dina ägodelar

Om du behöver hjälp med att hitta dina ägodelar kan du använda Utrikesgruppens verktyg här. Genom att ta hjälp av Utrikesgruppen söker vi efter dina saker oavsett var i världen du har tappat dina föremål. Det spelar ingen roll om du har tappat dina sker ombord på ett flygplan, tåg, buss, tunnelbana, hotell, taxi stranden eller annan plats.

Läs mer och använda tjänsten ”Hitta borttappat föremål” genom att klicka här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier