Lågpriskalender – boka billiga flygresor

Foto: Elizeu Dias


Läs fler reseguider

Med flygbolagens lågpriskalender kan du hitta de billigaste flygbiljetterna till destinationer över hela världen. Med hjälp av flygbolagens lågpriskalender kan du enkelt söka efter billiga flygresor och finna deras billigaste flygbiljetter som finns just nu. Beroende på när du söker i lågpriskalendern kan olika priser visas vilket bland annat beror på platstillgång.

Istället för att söka på specifika datum kan flygbolagens lågpriskalender visa en hel lista, oftast för hela året, månad för månad, för vilka priser som gäller. Du kan enkelt söka på den billigaste månaden för dina flygresor.

För dig som söker efter de billigaste flygresorna är en lågpriskalender ett bra alternativ som du kan använda dig av. Allt fler flygbolag och researrangörer lanserar en lågpriskalender som är till ekonomisk fördel för dig som resenär.

Via flygbolagens och researrangörernas lågpriskalender hittar du deras bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Oavsett om du är den spontana resenären eller är den som planerar lite mer kan du enkelt organisera din resa genom att hitta billiga flyg. 

Hitta det bästa priset på dina flyg

Oftast är din flexibilitet avgörande för vad priset på din resa kommer att bli. Har du inga problem med att resa flexibla datum kan du hitta riktigt bra priser genom att söka priser hos flygbolagens och resebolagens lågpriskalender.

Om du vet vilket flygbolag du ska resa med kan du klicka dig vidare till deras hemsida där du får en överblick på priserna i deras lågpriskalender. Genom att använda flygbolagens och researrangörernas verktyg kan du nu strategiskt och ekonomiskt resa för billigare pengar.

Man behöver inte alltid vara ute i god tid för att hitta billiga biljetter. Samtliga biljetter som finns i lågpriskalender uppdateras.

Njut av billiga resor

Starta din semester med en resa för rätt pris och njut sedan av värmen utomlands med sol och bad. Ät och drick gott med trevligt sällskap och lev livet. Sköna nya platser, shopping och upplevelser på platser du vill besöka är inte så långt bort.

Oförglömliga semestrar behöver inte vara dyra. Med rätt sökverktyg kan du klicka dig vidare och surfa runt tills att du hittar det rätta priset.

Alla semestrar börjar med en bokning, kanske i en lågpriskalender denna gång?

Lista på några flygbolag som har lågpriskalender

Norwegian lågpriskalender: länk här.

SAS lågpriskalender: länk här.

Ticket lågpriskalender: länk här.

Ving lågpriskalender: länk här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier