Lansering av bokningssystem för PCR-test + reseintyg

info@utrikesgruppen.se

Information till kliniker som redan erbjuder och kliniker som ska börja erbjuda PCR-test + reseintyg, Antigen + reseintyg samt antikroppstest till bland annat resenärer.

Nu kan kliniker använda Utrikesgruppens efterlängtade bokningssystem för Covid-19 tester över hela Sverige. Anslut din klinik idag och få bokningar från klienter som bland annat ska resa utomlands. Många länder i världen kräver att resenärer uppvisar ett negativt PCR-test med reseintyg för inresa i landet och då är Utrikesgruppens bokningssystem bland det bästa du kan använda dig av.

Slipp annonsera i Google och betala för klick som många kliniker gör för att locka till sig patienter att köpa PCR-test och reseintyg. Använd dig av vårat bokningssystem. Det kostar inget att ansluta sig. Istället betalar du en liten slant per bokad patient. Du betalar alltså när du själv har fått betalt av patienten.

Genom bokningssystemet kan dina klienter boka test och få ett reseintyg snabbt och enkelt av din klinik. Hela Sveriges kliniker kan samlas under samma bokningssystem hos Utrikesgruppen som gör det enklare för patienten att välja rätt när det är dags att resa utomlands. Utrikesgruppen håller koll på dina bokningar som skickas till din e-postadress och du kan dessutom se alla dina klienters bokningar i bokningssystemet.

Utrikesgruppen är en kanal som riktar sig till en stor grupp av svenska resenärer. Genom Utrikesgruppens bokningssystem får kliniker möjligheten till att få fler bokningar som gäller PCR-test + reseintyg, Antigen test + reseintyg samt antikroppstest. Om din klinik erbjuder hembesök för testning kan du lägga till det i bokningssystemet.

Om du vill ansluta din klinik till bokningssystem kan du kontakta oss på info@utrikesgruppen.se. Du kan också se bokningssystemet här: https://corona.utrikesgruppen.se/.

Svenskar börjar nu resa mer och rätt kanal för kliniker att använda för att komma i kontakt med resenärerna är självklart som många andra tycker – Utrikesgruppen.

Kontakta oss så ser vi till att öka din patienttrafik: info@utrikesgruppen.se.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök