Lär dig spanska i Marbella, Costa Del Sol

Att lära sig ett nytt språk är inte alltid något är som är omöjligt. Med rätt teknik, rätt lärare och engagemang kommer din spanska att hamna på en kommunikativ nivå inom kort. Vi listar spanskalärare i Marbella området (Costa Del Sol) som med sitt engagemang kan få din spanska att bli riktigt grym. Vi tipsar även hur man på ett snabbare sätt behärskar det spanska språket.

Vi börjar med lite tips på hur du på snabbast sätt lär dig det spanska språket.

Som redan känt så talas det mycket engelska på Costa Del Sol, mer än i övriga Spanien. I princip alla kan kommunicera på engelska i olika nivåer. Det är är därför viktigt att du själv envisas med att lära dig nya spanska ord för varje dag som går och struntar helt i engelskan. Använder du engelskan som stöd när du kommunicerar med folk kommer det att ta mycket längre tid än vanligt för dig att behärska det spanska språket.

Givetvis kommer du till en början känna att det är omöjligt att kommunicera på spanska när ditt spanska ordförråd är nästintill obefintligt. Det är här du kommer att göra stora framsteg. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kommer att förstå det spanska språket om du dagligen över på spanskan i olika situationer. Från att tanka bilen till att handla på Supermercado.

Spanskan väntar på dig.

Prova att beställa mat och dricka på spanska.

Något man ofta gör i Marbella och övriga Costa Del Sol är att äta ute på det enormt stora utbudet av restauranger som finns här. Prova då att beställa det du önskar på spanska. Räcker inte orden till så går det alltid att peka på den del av menyn man önskar få in till bordet.

Puedes darme una cerveza por favor / Skulle jag kunna få en öl tack.

Que cerveza quires? / Vilken öl vill du ha?

Quiero una alhambra? / Jag vill ha en alhambra (spansk öl)

När det är dags att hämta in notan kan du vänligt säga: Puedes darme la cuenta por favor / Skulle du kunna ge mig notan tack.

Vilka spanska lärare finns det i området?

Det är viktigt att du hittar en duktig lärare som med sitt engagemang hjälper dig att på individuell nivå lära sig spanska på rätt sätt. Det är rekommenderat att boka privata kurser men givetvis kan man växla mellan privata lektioner och lektioner i grupp.

Lista på lärare i Costa Del Sol

Angeles, en mycket engagerad privat lärare som hjälpt ett mycket stort antal utländska turister att lära sig det spanska språket.

Webbplats: http://www.habla-espanol.net/

Spanish language center, för dig som önskar att lära dig spanska enligt en kurs.

Webbplats: https://spanishlanguagec.com/

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier