Läs om hur du söker EU-stöd

info@utrikesgruppen.se

Låt ditt företag växa genom att söka EU-stöd. Det finns flera alternativ, bara du hittar rätt!
EU erbjuder flera finansieringsmöjligheter till företag i medlemsländerna. De olika stöden ska ge företagen starkare framtid och för det behöver man växa ytterligare. Beroende på vilken bransch du är i söker du stöd från olika EU-fonder. Du måste därför själv hitta rätt.

På Utrikesgruppen webbplats finns information om EU-stöd och hur du söker. Lite längre ned kan du klicka dig vidare till informationssidan om EU-stöd.

Med EU kan du planera dina investeringar i ditt företag. Olika stöd syftar bland annat till att minska ekonomiska skillnader i Europa. När du ansöker om stöd är du med och utvecklar ditt område, både i Sverige och i Europa. Du hittar information om de EU-program som är kopplade till stöden i informationssida.

Fonderna är ett av EU:s viktigaste verktyg för att förverkliga strategin för ett smartare, hållbarare och en inkluderande tillväxt. Syftet med fonderna är även att minska de ekonomiska och sociala skillnaderna som finns i Europa. Många företag och organisationer har möjlighet att ansöka om stöd. Kontrollera närmare vad som gäller för just dig.

Vill du vara med och skapa ett starkare Europa? Då bör du kontrollera dina möjligheter med starkare finansiering. Läs mer om EU-stöd.

Klicka dig vidare till informationssidan om EU-stöd.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök