Madagaskar. Sök visum här!

Skapa föräldramedgivande som gäller för barn som reser med en av vårdnadshavarna, annan person eller ensam.

info@utrikesgruppen.se

Ska du resa till Madagaskar kan du ansöka om visum online. Det elektroniska visumet är ett e-visum. Alla som besöker Etiopien behöver ett visum För att förenkla visumprocessen kan du söka e-visumet online.

Ansök om visum här.

Ett visum till Madagaskar är ett inresetillstånd som utfärdas elektroniskt. Visumet ger dig tillåtelse att resa till och vistas i landet under en godkänd period av tid. När du söker visumet är processen online-baserad. När du har fått visumet kan du resa in i landet.

Som utländsk medborgare har Madagaskar krav på inrese- och vistelseregler i landet. Det innebär att du inte får stanna i landet under en längre period än vad du har godkänts för.

Så går visumprocessen till

Du ansöker om visumet till Madagaskar online och du ska fylla i ett formulär med dina uppgifter. Du betalar för visumet online och leveranstiden är några dagar innan godkännande. Du ska sedan ta med e-visumet och visa upp det vid gränskontrollen.

Var ute i god tid

Om du planerar att resa till Madagaskar är det viktigt att du söker visumet innan inresa i landet. Sök visumet i god tid innan du reser till landet. Svenskar behöver pass för att resa till Madagaskar och ska vara giltig minst sex månader innan utresan.

Ansök om visum här.

info@utrikesgruppen.se

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök