Marbella – den förlängda svenska staden på solkusten

info@utrikesgruppen.se

Båthamnen i Marbella, Spanien
Marbella är en kommun och stad i södra Spanien, belägen i Málaga-provinsen i Andalusien. Marbella har ca 150 000 invånare. Marbella är en viktig turistort på Costa del Sol; den har en exklusiv prägel och en stor mängd golfbanor i omgivningarna.

Till Marbella reser många svenskar årligen under semestertider där många av de också stannar kvar för att bosätta sig i staden och det är inte svårt att förstå varför de gör det, Marbella har den charm och attraktion svenskar efterlängtar.

Här varvas romantiska gränder med breda affärsgator, gourmetrestauranger med enkla tapasbarer, hantverksbodar med exklusiva märkesbutiker. Res till Marbella över en weekend – eller en hel vecka eller stanna för gott så som många andra svenskar redan gjort.

Se och göra kring Marbella

Ett tips från oss är att man faktiskt tar sig runt med bil i Marbella för dagsutflykter men även i det vardagliga livet. Rest runt i området eller varför inte ta sig till Gibraltar som endast ligger en timmesbilfärd från Marbella.

Vart ska man äta i Marbella samt vart ska man bo i Marbella?

Utbudet i Marbella är stort och det finns en stor variation på både mat och boende. Från exklusiva restauranger till billigare gatukök. Kombinationen med god mat och fest tillsammans med fin service är vad som kommit att känneteckna Marbella.

Hyr lyxiga boenden med havsutsikt, intill golfbanorna eller i småbyarna där din semester i Marbella kommer att påbörjas på ett oförglömligt sätt.

För tips om restauranger, boende och mycket annat kan du besöka webbplatsen Marbella Circle.

Kort om Marbella Circle i Marbella

Marbella Circle är en exklusiv plattform och community med fokus på Europas hetaste resmål; Marbella, det skrivs om de lokala företagen och de mest eftertraktade platserna att besöka och saker att göra på solkusten. Allt samlat på ett ställe, för de människor som ständigt söker efter det.

Marbella Circle tipsar om vart du ska bo, var du ska äta och vilka tjänster du ska använda när du bara vill ha det bästa Marbella har att erbjuda och det gäller oavsett om du bara besöker Marbella för en weekend eller redan bor i området.

Välkommen till Marbella.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök