För företag inom turism: höj värdet på dina kunder med Utrikesgruppen

För företag inom turism, ambassader mm.

Utrikesgruppen erbjuder ett medlemskap till resenärer som ger extra trygghet på destinationen. Grunden i medlemskapet är att det ska vara tryggt för dina resenärer att ha med sig när de möter olika utrikesrelaterade svårigheter.

När dina kunder blir medlemmar hos Utrikesgruppen får de stöd och råd i situationer som kräver support. Det kan exempelvis förekomma i förbindelse med den kontakt och kommunikation de har med ambassader, utländska myndigheter, flygbolag samt annat utrikesrelaterat – och om problem skulle uppstå på destinationen. Utrikesgruppen vägleder resenärer så att resan ska bli så smidig och trygg som möjligt.

Utrikesgruppen lämnar också korrekt information om vilka inreseregler som gäller för samtliga länder. Både vad gäller corona-inresekrav och visumkrav när resenärer efterfrågar detta.

Personlig reseinformation

Utöver hjälp och stöd i utrikesrelaterade sakfrågor får resenärer tillgång till Utrikesgruppens personliga reseinformation. Många resenärer behöver hjälp och svar baserat på sina egna händelser och upplevelser. Därför är personlig reseinformation ofta vara mer lämplig än annan information som kommuniceras ut.

Kort om våra medlemmar

Utrikesgruppens medlemmar reser över hela världen. De har kontakt med ambassader, utländska myndigheter, flygbolag, hotell och många andra. Medlemmarna möter olika kulturer och situationer hela tiden. Det gör att Utrikesgruppen står aktiva och förberedda inför våra medlemmars upplevelser utomlands.

Så fungerar samarbetet om medlemskap

Vill du som företag inom turism erbjuda dina kunder extra trygghet på destinationen till dina resenärer? Vårt medlemskap är en trygghetsförsäkring som ger mervärde till resenären och ditt företag.

Så går det till:

1. Ditt företag ansluter sig till Utrikesgruppen
1. Du får en medlemskod av oss
2. Dina resenärer använder koden för att bli medlemmar
4. Medlemskoden ger de ett års kostnadsfritt medlemskap

Medlemskoden är en kod som ger dina resenärer en trygghetsförsäkring och gratis tillgång till Utrikesgruppens kunskapsbas om världen. Medlemsavgiften är 119 kr per år. Ditt företag betalar bara när din kund väl blir medlem och använder medlemskoden hos Utrikesgruppen.

Så höjer du det verkliga värdet på dina kunder

Utrikesgruppens del av verksamhet som avser att ge fortlöpande stöd och råd till svenskar som planerar och befinner sig utomlands finansieras bland annat av samarbeten med turistaktörer.

Genom samarbetet med dig ser vi till att dina resenärer känner sig extra trygga på destinationen. De får exempelvis tillgång till hjälp om de är nödställda, med i en trafikolycka, vid rättsliga problem utomlands, vid tvister relaterade till resan, ambassadärenden samt mycket mer.

Genom samarbetet visar du att du bryr dig om dina resenärers trygghet före, under och efter resan. Medlemmar får ett medlemsdedikerat kontaktformulär som ger snabbare tillgång till svar på viktiga frågor.

Din marknadsföring med Utrikesgruppen

När du ansluter ditt företag får du bland annat:

1. Marknadsföra trygghetsförsäkringen i din kanaler
2. Överlämna utrikesfrågor till Utrikesgruppen
3. Aktivare resenärer
4. Säkrare resor för dina kunder
5. Nå ut till våra medlemmar med erbjudanden
6. Mindre belastning på din kundtjänst
7. Pressmeddelande ingår
8. Vi meddelar våra medlemmar om att ni har anslutit er
9. Samt mycket mer

Anslutningsavgiften är 24 500 kr per år.

168 kr för varje resenär som blir medlem hos Utrikesgruppen.

Avgifterna anges ex moms.

När du ansluter dig välkomnar vi ditt företag direkt genom att:

  • Meddela alla våra medlemmar om att ni har anslutit er
  • Pressmeddelande i alla våra kanaler ingår
Är du intresserad?

Vill du vara med och främja turism samt erbjuda dina kunder mervärde i ett spännande upplägg? Då är du verkligen välkommen med att höra av dig till oss.

E-postadress: info@utrikesgruppen.se eller ring oss: 010 230 00 30.

Eller sök i specifika huvudkategorier