Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Montenegro tecknar avtal för infrastrukturbyggande för skidorterBesök Montenegros profil

Montenegros regering har meddelat att det har tecknat ett 1,5 miljoner euro (16,1 miljoner kronor) kontrakt med ett konsortium som ska ledas av det lokala företaget Inzenjering Put för byggandet av infrastrukturen som behövs för utvecklingen av vinterresorten Zarski.

Det upphandlade projektet omfattar bland annat utarbetandet av huvudprojektet för en restauranganläggning och en parkeringsplats i det framtida skidcentret i Zarski samt byggandet av tillträdesvägar och en väg till skidorten, har regeringen meddelat i ett uttalande.

Tidfristen för projektet är tre månader efter undertecknande av kontraktet, medan byggarbeten bör vara färdig inom en period av tio månader från att Inzenjering Put startar byggprojektet.

Tidigare har regeringen i Montenegro tecknat ett avtal med det lokala företaget Novi Volvoks om utformningen och konstruktionen av en sittlift som ska ge plats för sex personer i skidorten Zarski.

Montenegros regering har även tecknat ett 580 000 euro (6,2 miljoner kronor) kontrakt för byggandet och installationen av ett vattenförsörjningssystem i Cmiljaca resort med det lokala företaget Vukotic Trejd.
Projektet med att bygga ett vattenförsörjningssystem för skidanläggningen i Cmiljaca, beläget i kommunen Bijelo Polje kommer att vara färdig inom en period av sex månader, meddelar regeringen i Montenegro.

Regeringen i Montenegro planerar att investera totalt 23 miljoner euro (247 miljoner kronor) i ett projekt för förbättring av landets vinterturism i områdena Kolasin, Mojkovac och Bijelo Polje.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Vår webbshop

Besök vår webbshop för att inhandla våra produkter vi har i vårt lager 

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider