Några av de bästa padelracket

Ska du ut och resa? Ta med dig en bra padelväska!
Till dig som söker efter ett bra padelracket och en grym padelväska finns det många alternativ. Ett bra padelracket gör ditt spel så mycket bättre. En bra padelväska rymmer allt det du behöver även över landgränserna. Res perfekt när du ska spela padel utomlands men även i Sverige.

Här listar vi några av de bästa padelracket som finns på marknaden. Det finns en mängd olika. En del är dyrare och riktigt effektiva medan andra är lite billigare för nybörjare. Vi rekommenderar att du satsar på en lite dyrare då du inte kommer vara en nybörjare så länge till. Har du provat padel en gång vet du att du kommer att spela många fler gånger.

BULLPADEL HACK 03 MASTERS FINAL

Bullpadel Hack 03 i en läcker limiterad utgåva i samband med Master 2021. Paquito Navarro spelade med denna modell under Masters i Madrid. Läs mer och köp här.

ADIDAS METALBONE 3.1 2022

Tidigare modellen av Ale Galants racketval på WPT-touren blev väldigt populär bland många spelare. Nu släpper Adidas 2022 års modell med en uppdaterad och fräsch design. Läs mer och köp här.

WILSON BELA PRO PADEL

Wilson Bela Pro är ett väldigt påkostat padelracket från Wilson som är fullmattad med deras senaste teknologier. Racket har utvecklats tillsammans med Bela som är den största padelspelaren genom tiderna. Bela har lyckats behålla sin plats som världsetta under hela 16 år. Läs mer och köp här.

RS PRO EDITION CAYETANO ROCAFORT 2022

Cayetano Rocafort Edition var RS bäst sålda toppracket under hela 2021. Detta är efterföljaren för 2022. Läs mer och köp här.

TECHTON OF SWEDEN STOCKHOLM

Techton of Sweden Stockholm SS21 racket är ett diamantformat padelracket designat av svenska designers. Varje enskilt racket är handgjort med högsta precision. Inte bara kolramen, varje detalj appliceras för hand av proffs. Läs mer och köp här.

Dyraste padelracket

Det dyraste padelracket som finns hos Racketspecialisten.se är SIUX PEGASUS GRAFENO BLACK. Priset för detta mycket kvalitativa padelrack är 5 395 kr. Vill du ha det bästa och dyraste padelracket kan du kika in produkten i länken som följer här. Länk till SIUX PEGASUS GRAFENO BLACK.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier