Newt Gingrich: Nancy Pelosi ser löjlig ut

info@utrikesgruppen.se

Nancy Pelosi

Besök USA:s profil

Tidigare talman för USA:s representanthus Newt Gingrich sade att USA:s nuvarande talman för representanthuset Nancy Pelosis tillfälliga grepp om två artiklar om riksrätt mot Donald Trump är riktigt ”absurd” och att hon ser ”löjlig ut”. Gingrich var med i ”America’s Newsroom” och talade med värden Sandra Smith och förklarade vidare att Pelosi är i en ”värld som är utan kontroll.”

”Varför skulle du vilja starta en kamp med en riksrätt som du kommer att förlora och tappa kontrollen över. Samtidigt som hela processen kommer visa hur löjlig Pelosi är. ”Och ändå, så är detta den dansen de började med.” Gingrich förutspår att det kommer bli förseningar i riksrätten. Samtidigt undrade Gingrich ”hur lång tid det kommer att ta innan Nancy Pelosi blir ett åtlöje och dumförklarad?”

För varje dag som går, ”kommer Pelosi att att se dummare och dummare ut. Demokraterna i representanthuset politiska partiskhet kommer att synas mer och mer. Och ärligt talat, det är inte särskilt bra.”

Gingrich berättade för Smith att Pelosi inte kan förhandla med senatens majoritetsledare Mitch McConnell, R-Ky, som han kallar honom för, ”en av de mest formidabla ledarna i senatens historia.”

”Hon har inget inflytande över honom alls,” sade Gingrich. ”Så du vet, jag tror McConnell är väldigt nöjd över att låta demokraterna i representanthuset förlöjliga sig, och han kommer inte att ta itu med dem, han kommer inte att prata med dem,” förklarade Gingrich. ”Han kommer bara att säga ”när ni är klara och ni demokrater är trötta på att bli förlöjligade, skicka mig då riksrätts-åtalet. Fram till dess kommer jag inte att uppmärksamma något alls ni demokrater håller på med.'”

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök