Här köper du apostille stämpel online (leverans i hela Sverige)

Köp apostille stämpel via brev

Så här gör du:

  1. Klicka på gula knappen ovan och välj antal Apostille
  2. Skicka dokumenten till oss
  3. Dina dokument stämplas och skickas tillbaka till dig
 
Du får instruktioner till din e-post direkt efter ditt köp.
 
Apostille: En Apostille är en stämpel som anger äktheten för ett officiellt dokument, exempelvis dokument från myndighet. En Apostille utfärdas av Notarius Publicus.
Unik kod

När du har betalat får du en unik kod. Börja med att skriva din unika kod på kuvertet som du skickar till oss. 

Den unika koden är ett bevis på att du har betalat och vi använder koden för att skicka handlingarna tillbaka till dig. Du kan endast beställa online med kod.

Gratis rådgivning via mejl

Om du har några frågor eller funderingar kring apostille kan du få gratis rådgivning om du mejlar till oss.

Skriv då till info@utrikesgruppen.se

Notarius Publicus

Här kan du köpa en Apostille stämpel av Notarius Publicus för originaldokument som du har fått av en svensk myndighet, inklusive svensk Notarius Publicus.

Du behöver inte besöka ett kontor för att få en Apostille. Du skickar istället in ditt dokument med posten tillsammans med din unika kod. Du återfår dokumenten stämplade och klara inom 2-4 dagar. Använd alltid beställningsformuläret när du ska köpa Apostille-stämpel.

Du behöver bara posta dina dokument i närmaste brevlåda.

För att kunna skicka in dokumenten med post så måste dessa kriterier vara uppfyllda:
  1. Dina dokument måsta komma från en svensk myndighet eller Notarius Publicus
  2. Inneha en stämpel från myndigheten
  3. Vara underskriven av en tjänsteman/handläggare
  4. Innehålla ett namnförtydligande
 
Absolut smidigaste sättet att beställa Apostille-stämpel. Oavsett var du befinner dig kan du beställa Apostille-stämpel via Utrikesgruppen och samarbetande Notarius Publicus.
 
Vilka dokument kan få apostille stämpel?

✔️ Alla dokument och registerutdrag från alla svenska myndigheter.

✔️ Apostille stämpel på handlingar från Skatteverket

✔️ Översättningar från auktoriserade översättare.

✔️ Registerutdrag: folkbokföringsregistret, personbevis, utdrag ur belastningsregistret, hindersprövning för äktenskap mm..

✔️ Utdrag från betyg som kommer från universitet, högskolor, kommunala skolor och andra utbildningar.

✔️ Dokument från domstol. Exempelvis från en skilsmässa, s.k. äktenskapskapsskillnad.

När du skickar in dina dokument gäller garanti på att du alltid får korrekt apostille stämpel. Din beställning behandlas säkert.

100% smidigare att beställa apostille stämpel via brev än att besöka ett kontor.

Slipp åka till ett kontor. Spara in din tid.

Vi hjälper till med legaliseringar, apostille-stämpel och notariseringar. Det gäller oavsett vilket ambassad, myndighet eller annan aktör som du ska visa dokumenten för.

Vi behandlar din beställning snabbt, enkelt och säkert. För att förstå ditt legaliseringsbehov arbetar vi med att genomföra legaliseringar på ett korrekt sätt så att du får dina dokument i rätt tid.

Legalisering är bestyrkande vilket genomgår en process där dokumentets äkthet bestyrks och används av myndigheter världen över. Innan dokumentet betraktas som giltigt ska det legaliseras.

Om du ska använda dokumentet i ett annat land kräver myndigheterna att det ska legaliseras innan dokumentet anses giltigt. Ditt dokument behöver oftast legaliseras av en statlig myndighet från ett land utomlands, den svenska staten eller på ambassaden för det landet du ska använda dokumentet i.

Varje land har sina egna krav på legaliseringar som är beroende av vilken typ av dokument som ska legaliseras och vad de ska användas till.

Apostille: En apostille är en stämpel som anger äktheten för ett officiellt dokument, exempelvis dokument från myndighet. En apostille utfärdas av Notarius Publicus. Stämpeln visar att dina dokument är äkta. Apostille är krav i följande länder.

Legalisering: När ett land som inte skrivit under apostille-konventionen behöver du istället legalisera dokumenten.

Bestyrkande genom notarie: Ett bestyrkande genom notarie bekräftar att all fakta i ett dokument är sanna. Det finns länder som kräver ett bestyrkande genom notarie för att dina dokument ska anses lagliga.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar om arbetet med att göra iordning handlingarna inte har påbörjats. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se.

Observera att ångerrätten inte gäller om vi har påbörjat tjänstens utförande, detta eftersom att apostille stämplar är en specialtillverkad tjänst, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Krav på Apostille-stämpel

Här finns länder som godkänner och kräver Apostille-stämpel. Se hela listan genom att klicka här.

Sök