Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Tjänster

Om Utrikesgruppen

cropped-sweden-4.png
Vilka är Svenska Utrikesgruppen AB?

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag med säte i Stockholm. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

Svenska Utrikesgruppen AB arbetar för svenska intressen och företräder svenskar med världen som arbetsplats. En viktig del i bolagets engagemang är att företräda utländska ambassader verksamma i Sverige i deras arbete med att skapa goda kontakter med Sverige. De som arbetar hos Svenska Utrikesgruppen AB kallas Utrikeskonsulter.  Sammanlagt har våra utrikeskonsulter gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket har gett oss en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Utrikesgruppen erbjuder produkter och tjänster till privatpersoner, organisationer och företag. Du kan läsa mer om tjänsterna här.

Våra utrikeskonsulter har valts ut med omsorg bland annat baserat på deras upplevelser, kunskaper och insikter i världen. Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Svenska Utrikesgruppen AB i sitt arbete. Våra utrikeskonsulter talar utöver svenska även engelska, spanska, tyska, montenegrinska, serbiska, bosniska, kroatiska, marockanska (darija), hindi och dari.

Svenska Utrikesgruppen AB är ett privat aktiebolag

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Svenska Utrikesgruppen AB och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Svenska Utrikesgruppen AB agerar på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Kontakta Utrikesgruppen

Behöver du komma i kontakt med Utrikesgruppen, tveka inte att kontakta oss.

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst.

Vår kundtjänst är oftast öppen på obekväma tider för att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det.

Vi hjälper mer än gärna till med dina utrikesfrågor. Skicka helst ett mail till oss så att din fråga hamnar rätt men det går självklart bra att även ringa oss.

Kontaktuppgifter till Utrikesgruppen hittar du här.

Verksamhetschefen
Aleksandar Milacic

Aleksandar Milačić är verksamhetschef för Utrikesgruppen och har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Behöver du komma i kontakt med Aleksandar Milacic?

Kontaktuppgifter till Aleksandar Milacic:
aleksandar.milacic @ utrikesgruppen.se

Besök Aleksandars profil här.

Kommunikationschefen
Maximilian Folkesson

Maximilian Folkesson är kommunikationschef för Utrikesgruppen och arbetar både operativt och strategiskt med kommunikationsinsatser.

Behöver du komma i kontakt med Maximilian Folkesson?

Kontaktuppgifter till Maximilian Folkesson
maximilian.folkesson @ utrikesgruppen.se

Besök Maximilians profil här.

IT-Chefen
Daniel Milačić

Daniel Milačić är IT-Chef för Utrikesgruppen och ansvarar bland annat för den dagliga IT driften och för att utveckla och realisera IT-strategier.

Behöver du komma i kontakt med Daniel Milačić?

Kontaktuppgifter till Daniel Milačić:
daniel @ utrikesgruppen.se 

Besök Daniels profil här.