Om Utrikesgruppen

cropped-sweden-4.png
Information om verksamheten

Svenska Utrikesgruppen AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

De som arbetar hos Svenska Utrikesgruppen AB kallas utrikeskonsulter. Sammanlagt har utrikeskonsulterna gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket ger Utrikesgruppen en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Utrikesgruppens produkter och tjänster kan du kan läsa mer om här.

Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Utrikesgruppen i sitt arbete.

Svenska Utrikesgruppen AB är ett privat aktiebolag

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen agerar på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Kontakta Utrikesgruppen

Behöver du komma i kontakt med Utrikesgruppen, tveka inte att kontakta oss.

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst.

Vår kundtjänst är oftast öppen på obekväma tider för att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det.

Vi hjälper mer än gärna till med dina utrikesfrågor. Skicka helst ett mail till oss så att din fråga hamnar rätt men det går självklart bra att även ringa oss.

Kontaktuppgifter till Utrikesgruppen hittar du här.

Aleksandar_Milacic_Utrikesgruppen_Sweden
Verksamhetschefen
Aleksandar Milacic

Aleksandar Milačić är verksamhetschef för Utrikesgruppen och har det övergripande ansvaret för verksamheten.

Behöver du komma i kontakt med Aleksandar Milačić?

Kontaktuppgifter till Aleksandar Milačić:
aleksandar.milacic @ utrikesgruppen.se

Besök Aleksandars profil här.

Daniel Jesus Milacic Svenska Utrikesgruppen AB IT-Chef
IT-Chefen
Daniel Milačić

Daniel Milačić är IT-Chef för Utrikesgruppen och ansvarar bland annat för den dagliga IT driften och för att utveckla och realisera IT-strategier.

Behöver du komma i kontakt med Daniel Milačić?

Kontaktuppgifter till Daniel Milačić:
daniel @ utrikesgruppen.se 

Besök Daniels profil här.

Pressansvarig, kundtjänst
Simon Andersson

Simon Andersson är pressansvarig för Utrikesgruppen och ansvarar bland annat för den dagliga sociala medier strategin och kommunikation med övrig media .

Behöver du komma i kontakt med Simon Andersson?

Han finns i den dagliga kundtjänsten:
info @ utrikesgruppen.se