Om Utrikesgruppen

cropped-sweden-4.png
Information om verksamheten

Utrikesgruppen har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

De som arbetar hos Utrikesgruppen har gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket ger Utrikesgruppen en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar. Utrikesgruppen har relationer med bland annat länder, olika organisationer och företag över hela världen. Samtliga relationer gör att Utrikesgruppen kan ha inflytande över viktiga frågor som berör Sverige.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Utrikesgruppens produkter och tjänster kan du kan läsa mer om här.

Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Utrikesgruppen i sitt arbete.

Privat aktiebolag

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen agerar på privat basis med egna privata medel och synnerligen särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Kontakta Utrikesgruppen

Behöver du komma i kontakt med Utrikesgruppen, tveka inte att kontakta oss.

Har du politiska eller ekonomiska frågor, kulturfrågor eller andra konsulära och utländska frågor var då vänlig och ta kontakt med Utrikesgruppens kundtjänst.

Vår kundtjänst är oftast öppen på obekväma tider för att du som befinner dig i en annan tidszon ska kunna få hjälp och assistans när du behöver det.

Vi hjälper mer än gärna till med dina utrikesfrågor. Skicka helst ett mail till oss så att din fråga hamnar rätt men det går självklart bra att även ringa oss.

Kontaktuppgifter till Utrikesgruppen hittar du här.

Sök