Översätta utländska betyg – alla språk

Information till dig som behöver översätta utländska betyg till eller från det svenska språket. Beroende på vem som behöver läsa dina dokument måste du översätta dina betyg.

Översättningen ska göras av en auktoriserad översättare till svenska eller till något av språken du behöver en översättning till. Utrikesgruppen kan hjälpa dig att få dokumenten översatta till svenska eller till ett annat språk. Använd översättningsverktyget här.

Auktoriserad översättning av betyg innebär att en auktoriserad översättare kan översätta din betyg när du har utländska betyg och vill studera i Sverige. Du kan också om du har en svensk utbildning och vill studera utomlands översätta dina betyg. Kontrollera om du behöver en auktoriserad översättare.

Utrikesgruppen hjälper dig med översättning av alla former av betyg, exempelvis grundskolebetyg, gymnasiebetyg, universitets- och högskolebetyg men också betyg från folkhögskola eller arbetsintyg och anställningsintyg.

Översätta utländska gymnasiebetyg

Har du utländska gymnasiebetyg som du behöver få översätta till ett språk kan du enkelt ladda upp dokumenten. Inom några dagar får du tillbaka en korrekt översättning i en PDF-fil som du kan skriva ut eller skicka digitalt till den som behöver se dina betyg i ett annat språk.

Översätta utländska grundskolebetyg

Har du utländska grundskolebetyg som du behöver få översätta till ett språk kan du enkelt ladda upp dokumenten. Inom några dagar får du tillbaka en korrekt översättning i en PDF-fil som du kan skriva ut eller skicka digitalt till den som behöver se dina betyg i ett annat språk.

Olika dokument och handlingar som ska användas i officiella sammanhang skall uteslutande översättas av en auktoriserad översättare som är en skyddad yrkestitel. Alla auktoriserade översättare har genomgått Kammarkollegiets prov vilket innebär att du får kvalité på översättningar av utländska betyg som du beställer.

Översättning av svenska och utländska betyg

Du kan beställa översättning av svenska och utländska betyg. Välj mellan över femtio olika språk. Alla språk finns listade i översättningsverktyget. Om ditt språk fattas kan du kontakta oss för en beställning. Vi kontrollerar då om vi kan översätta till och från det språket som fattas.

Så beställer du din översättning

Gå in på översättningsverktyget online här. Skanna och ladda upp dina utländska betyg och välj sedan vilket språk du vill att betygen ska översättas till. Du får sedan förväntad leveranstid och ett pris till din e-postadress som du anger i beställningen.

Vi använder endast erfarna och duktiga samt auktoriserade översättare när du behöver få dina utländska betyg översatta.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier