Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

Passkopia

Här beställer du en passkopia

Utrikesgruppen lagra och sparar en kopia av ditt pass.

Vid beställning så innebär det att vi lagrar en skannad eller fotograferad kopia av ditt pass för din säkerhet och bekvämlighet om ditt pass skulle försvinna, stjälas eller skadas.

Så scannar du en pass kopia

I bilden kan du se ett exempel på hur ditt pass ska skannas eller fotograferas. Samtliga uppgifter ska tydligt synas med så bra upplösning som möjligt.

Trygghet

För din trygghet så raderar vi din passkopia dagen efter din reseperiod är över. Detta innebär att du endast kan begära ut din passkopia under tiden för din resa. Radering av din passkopia sker dagen efter det datum du har angett som datum för hemresa. Du uppger dina resedatum i beställningsformuläret. Tjänstens giltighetstid gäller under hela din reseperiod dock maximalt 90 dagar.

När du beställer en passkopia behöver du fylla i samtliga uppgifter i som finns i beställningsformuläret. Klicka på ”gå vidare till beställning” för att stegvis fylla i samtliga uppgifter. 

Vid beställning så innebär det att vi lagrar en skannad eller fotograferad kopia av ditt pass för din säkerhet och bekvämlighet om ditt pass skulle försvinna, stjälas eller skadas.

Du kan när som helst under din reseperiod begära ut din passkopia.

En passkopia är en skannad eller fotograferad kopia av ditt originalpass. I kopian ska sidorna som visar din bild och övriga uppgifter om dig skannas eller fotograferas, därefter lagras passkopian hos Svenska Utrikesgruppen AB.

I bilden kan du se ett exempel på hur ditt pass ska skannas eller fotograferas. Samtliga uppgifter ska tydligt synas med så bra upplösning som möjligt.

Leverans av betalningsunderlaget sker till beställarens e-post adress. Betalningsunderlaget syns även i beställningsformuläret när beställningen har skickats in till Svenska Utrikesgruppen AB.

För att kunna lagra din passkopia hos Svenska Utrikesgruppen AB är detta förenligt med en kostnad om 295 kronor.

Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer Svenska Utrikesgruppen AB inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

För din trygghet så raderar vi din passkopia dagen efter din reseperiod är över. Detta innebär att du endast kan begära ut din passkopia under tiden för din resa.

Radering av din passkopia sker dagen efter det datum du har angett som datum för hemresa. Du uppger dina resedatum i beställningsformuläret.

Tjänstens giltighetstid gäller under hela din reseperiod dock maximalt 90 dagar.

Din passkopia levereras till den e-postadress du uppger i din beställning. Du kan endast begära ut din passkopia under din reseperiod.

När vi får dina dokument lagras de elektroniskt i en säker digital miljö.

Ångerrätten gäller i 14 dagar. För att utnyttja ångerrätten så behöver du skicka ett meddelande till: info@utrikesgruppen.se

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen är ingen ambassad eller något konsulat och har heller inte blivit tilldelad tjänsterna som återfinns på webbplatsen utan bolaget agerar istället på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, Org.nr 559210-2445, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Beställ en passkopia här nedan

Tryck på knappen beställ för att komma till beställningsformuläret.

Eller sök i specifika huvudkategorier