PCR Test Lomma

Information till dig som ska beställa PCR test med reseintyg, antigentest med reseintyg i Lomma och inreseregler med anledning av covid-19.

Om du befinner dig i Lomma kan du beställa PCR test här
Flera länder har just nu inreserestriktioner med anledning av den rådande coronapandemin. Det innebär att du ska testas negativt för SARS-CoV-2 virus styrkt med ett läkarintyg, så kallat reseintyg. Provtagningen sker av vårdpersonal och reseintyget utfärdas av läkaren från kliniken i Lomma. Du måste kontrollera om landet du reser till kräver ett reseintyg. Det är helt på ditt ansvar. Om du skulle sakna ett reseintyg som visar att du är fri från coronaviruset kan det hända att du nekas inresa till landet.

PCR test Lomma
Till dig som behöver ta ett test i Lomma finns flera aktörer som du kan välja mellan här. Klicka dig vidare i listan över kliniker i ditt närområde.

Utrikesgruppen utför inte provtagning och har du frågor gällande PCR test, antigentest eller reseintyg ska du vända dig direkt till kliniken. Priser anges på klinikernas respektive webbplats och det är inga priser Utrikesgruppen väljer.

Klinikerna i listan är inte på något sätt ”godkända” av Utrikesgruppen utan listas endast till dig som önskar ha översyn över vilka kliniker du kan välja mellan när du ska göra ett PCR test, Antigentest eller antikroppstest i exempelvis Lomma.

Reseintyg Lomma
Länder som kräver reseintyg enligt IATA, tryck här. Det tar ungefär 10 minuter genom provtagning för att kontrollera om du har en coroninfektion. Kontrollera med kliniken hur lång tid det tar till att du får reseintyget. Utfärdandet av reseintyg kan skilja sig i leveranstid beroende på vilken klinik du använder dig av. Oftast går det snabbt. Från 6 timmar till cirka 36 timmar. Beställ PCR test och reseintyg i kort anslutning till din resa då länder har krav att du testas negativt inom ett visst antal dagar, oftast två eller tre dagar maximalt.

Antigentest Lomma
Precis som ovan information har du möjlighet att klicka dig vidare i listan för att provtas för coronainfektion i Lomma eller i närområdet. Det är enkelt och smidigt att använda listan eller bokningssystemet över kliniker som erbjuder test och reseintyg.

Har du andra frågor eller funderingar kring de olika testen ska du kontakta kliniken direkt.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier