PCRbilen.se – få hembesök och reseintyg oavsett var du än befinner dig

PCRBilen.se har mobila enheter och gör hembesök oavsett var du än befinner dig i Stockholm & Göteborg
När du ska resa utomlands kan du behöva ta ett PCR test eller antigentest. Nu kan du använda PCRBilen.se som har mobila enheter i Stockholm och Göteborg. Det innebär att företaget kommer till dig oavsett var du är. Du testas och får ett reseintyg på plats. Testet utfärdas med signatur av läkare.

Flera länder har fortfarande inreserestriktioner med anledning av corona. Det innebär att du då ska testas negativt för coronainfektion som ska styrkas med ett läkarintyg. Exempelvis av PCRbilen.se. Provtagningen sker av klinikerna. Det är alltid ditt ansvar att kontrollera om landet du reser till kräver ett reseintyg annars kan du nekas inresa.

PCR bilen är verksamma i Stockholms alla kommuner med undantag Skärgården och till öar som kräver båttransport. Företag är verksam i hela Göteborg. Du kan läsa mer om PCR test, antigentest samt reseintyg på deras webbplats här.

PCRBilen.se finns till för dig som inte vill eller orkar besöka en klinik för att testas och därmed få ett reseintyg. Låt istället kliniken komma dit du är. Gör du ett PCR test innan klockan 16 får du svaret av företaget samma kväll. Intyget ges ut i det engelska språket och signeras av läkare. Antigentest får du samma kväll. Företag arbetar alla dagar i veckan.

Boka tid online sen kommer PCR bilen

Du bokar enkelt din tid online här. Välj sedan Stockholm eller Göteborg. Där efter klickar du på vilket test du vill ska utföras. Exempelvis PCR test med reseintyg. Välj tid och invänta PCR bilen.

Det går smidigt och enkelt till att boka online.

Vilka uppgifter finns i ett reseintyg?

I ett friskintyg eller reseintyg som det också kallas finns uppgifter om dig och resultatet. Dessa uppgifter finns med:

Negativt provresultat
Datum och tidpunkt för provtagningen
Fullständigt namn
Födelsedatum
Passnummer
Signatur av läkare

Friskintyget utfärdas på engelska.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier