Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

Populära friluftsbyxor för resa utomlands

Bra friluftsbyxor passar till många aktiviteter. Foto via Patrik Michalicka
Ska du resa utomlands och funderar på att uppleva riktigt härlig natur. Oavsett aktivitet och vilken natur du ska upptäcka finns det många fördelar med att packa ned, åtminstone ett par riktigt bra friluftsbyxor. De är slitstarkare, klarar skiftande väder och skyddar dig bättre. Friluftsbyxor symboliserar frihet. Med rätt par byxor kommer äventyret kännas mer behagligt och spännande.

När du väljer byxor behöver du tänka på några enkla detaljer. Beroende på vilken terräng du ska till och vilket väder det är. Är det varmt – välj tunnare byxor. Är det kallt – välj tjockare byxor. Om terrängen är hård eller skiftande kan du välja slitstarka men lättare byxor. Är du osäker – välj multifunktionella byxor med flera ventilationsmöjligheter.

Det är alltid något speciellt när man köper ett par friluftsbyxor. Äventyret är ett steg närmare verklighet. När produkten är betald inväntar man otåligt på att paketen ska komma så fort som möjligt på posten. När de har anlänt provar man byxorna och känner att friheten och naturen bara är ett steg fram.

Vi går igenom några av de mest populära och prisvärda friluftsbyxorna. Var beredd på att det är snyggt, bra passform och något du kan ha på dig även när du inte är ute i naturen. Exempelvis när du bara tar en vanlig promenad ute på stan. Det är alltså friluftsbyxor som passa lika bra i naturen som precis överallt.

Lundhags Makke Ms Pant Men

Lätt trekkingbyxa

En av Sveriges mest populära vandringsbyxa. Finns i flera färger och storlekar. Varje storlek har tre varianter av benlängd. Kort, regular och lång – perfekt för att passa alla längder. Snygga och stabila. Lundhags har designat en riktigt bra byxa.

Smal passform för dig som föredrar att se bra ut även ute i naturen. Här finns flera ventilationsmöjligheter och rymliga fickor. Material är av lättvikt. Smal siluett och är maximerad med rörelsefrihet och slitstyrka efter tillverkning av materialmix.

Passar hård som mjukare terräng. Optimal för nästan alla väderlekar. Klarar till -5 grader. Variant för damer finns tillgängliga.

Läs mer om byxan hos Lundhags här.

Haglöfs Lite Flex Pant Men

Vandringsbyxa

Riktigt prisvärd och bra vandringsbyxa. Ska du till ett område där det är lite varmare har du här en riktigt lätt byxa. Lite Flex Pant kommer med bra egenskaper och håller dig sval under hela äventyret. Passar bra från normala väderförhållandet till riktigt varma klimat.

Designen är minimalistiskt och funktionell. Materialet har en kombination av smal passform och stretch vilket är justerbarhet. Friluftsentusiaster älskar dessa byxor som är hållbara och framför allt lätta.

Passar till all terräng och är optimal för varmare väder. Variant för damer finns tillgängliga. Flera färger finns att välja mellan.

Läs mer om byxan hos Outnorth här.

Fjällräven High Coast Hike Trousers

Äventyrsbyxa

Fjällräven levererar ofta i lätta och smidiga byxor som kommer i stretchmaterial. High Coast Hike Trousers är inget undantag. Passar till många aktiviteter och för ett avslappnande sommarliv utomlands.

Med denna byxa är du redo för spontana äventyr. Är det varmt – inga problem. Blir du blöt på äventyret – inga problem heller. Byxan är lätt med ett smidigt stretchmaterial med ripstop. Leder bort fukt och torkar fort. Använd byxan till valfritt äventyr och om äventyret snabbt blir till en fest – då funkar byxan också!

Två handfickor. En bakficka. Har en grenkil som ger rörelsefrihet och komfort. Flera färger finns att välja mellan.

Läs mer om byxan hos Friluftsland här.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier