Populära och konservativa amerikaner du måste följa

info@utrikesgruppen.se

Foto: Frank Mckenna


Resa med barn? Beställ föräldramedgivande här!

Vill du lära dig mer om konservativa värderingar? Du som kanske inte vet hur den politiska skalan åt höger är på riktigt bör följa några av dessa omåttligt populära konton. Generellt kan man säga att konservativa vill bevara traditionella samhällsinstitutioner, och motverka hastiga och dåliga förändringar i samhället.

Konservatism kännetecknas av respekt för nationella traditioner, begränsad stat, ekonomisk frihet, mindre skatter, fri handel, antikommunism, antisocialism och proindividualism med ett ansvar. Samt ett försvar för västerländsk kultur.

Så mycket frihet som möjligt, både kulturellt och ekonomiskt men under ett ansvar, det är vad som utmärker en konservativt liv. Konservatismen värnar den ordning som vuxit fram genom erfarenhet i samhällen och som visat sig vara hållbara och meningsfulla över många generationer.

Konservativa motsätter sig alla enorma samhällsprojekt och orealistiska politiska  modeller i samhället, oavsett vilken ideologi som framför idéerna, detta eftersom man inte tror att någon människa någonsin kan hitta en modell i samhället som passar alla.

1. HODGE TWINS – över 10 miljoner följare

The Hodge Twins, tvillingarna Kevin och Keith Hodge. De är kända för sin komedi och att vara uttalade konservativa. Med över 10 miljoner följare på sina sociala medier framför de sina konservativa idéer på ett mycket roligt sätt. Bröderna ökar i popularitet för varje dag.

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till The Hodge Twins sociala medier.


Instagram


Facebook


Twitter


Youtube


Spotify


Apple

2. CANDACE OWENS –  över 9 miljoner följare

Candace Owens är född 29 april 1989 är en amerikansk konservativ författare, kommentator och politiker. Hon är bland annat med och ställer upp och skapar videos om olika politiska, ekonomiska och filosofiska ämnen – exempelvis hos PragerU. En väldigt intellektuell kvinna som sätter många på plats politiskt.

Hon har precis släppt sin bok ”Blackout: How Black America Can Make Its Second Escape from the Democrat Plantation”. Hon har också en egen podcast som heter The Candace Owens Show. 

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till Candace Owens sociala medier.


Instagram


Facebook


Twitter


Spotify


Apple

3. WILL WITT – över 10 miljoner följare (PragerU inräknat)

Will Witt är från Colorado och studerade vid University of Colorado Boulder i två år innan han valde att hoppa, ett beslut som han tog baserat på den förhärdade vänsterindoktrinering som universiteten i Amerika ständigt driver.

Will Witt är en av PragerU:s absolut bäste medverkande. Innan han arbetade för PragerU arbetade han med andra ideella organisationer för att sprida värdena av frihet och konservatism över hela Amerika. Will Witt skapar nu exklusivt onlineinnehåll för PragerU och hjälper unga människor över hela världen att kämpa för de värderingar de tror på. Mycket grymma videos som får dig att stanna till och tänka till lite.

Will Witt har också en egen podcast som heter Will Witt live som du kan följa på Spotify.

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till Will Witts sociala medier eller besök PragerU:s instagramkonto här, eller facebook-konto här.


Instagram


Facebook


Twitter


Youtube


Spotify


Apple

4. PRAGERU – över 10 miljoner följare följare

Prager University är en konservativ ideell organisation som fokuserar på att förändra sinnen genom kreativ användning av digitala medier. Genom att dra full nytta av dagens teknik och sociala medier utbildar PragerU miljontals människor och ungdomar om de värderingar som gör Amerika bra men också högsta grad vad som gör världen bra.

Följ PragerU för riktigt undervisande videos men också bilder.

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till PragerU:s sociala medier.


Instagram


Facebook


Twitter


Youtube


Spotify

5. DAVID J HARRIS JR – över 5 miljoner följare

David James Harris Jr. är en passionerad förföljare av liv, kärlek och hopp och försöker använda sin plattform som grundare / VD för Uncorked Health & Wellness, Inc. för att hjälpa individer över hela världen att leva lyckligare och hälsosammare liv.

David har varit företagare i över 20 år och startade sitt första företag bara 20 år gammalt. Inom två år hade han förvandlat det till ett företag värd flera miljoner dollar. 

Han pratar alltid om dagsaktuella ämnen och ger sin syn på politiska problem som uppstår.

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till David J Harris Jr:s sociala medier.


Instagram


Facebook


Twitter


Youtube


Spotify


Apple

6. CHARLIE KIRK – över 7 miljoner följare

Charlie Kirk är en amerikansk konservativ och grundare till Turning Point USA och ”TPUSAs” anslutna organisationer som inkluderar Turning Point News, Turning Point Endowment, Turning Point Action och Students for Trump. TPUSA: s uttalade uppdrag är att ”identifiera, utbilda och organisera studenter för att främja principerna om finanspolitiskt ansvar, fria marknader och begränsad regering.”

Klicka på ikonerna nedan för att ta dig vidare till Charlie Kirk:s sociala medier.


Instagram


Facebook


Twitter


Youtube


Spotify


Apple

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök