Privat jet – här kan du boka

info@utrikesgruppen.seKLICKA HÄR FÖR ATT BOKA PRIVATJET MED UTRIKESGRUPPEN

När du vill flyga själv, var du vill och när du vill – då är privat jet det mest effektiva fordon du kan använda dig av. Det finns flera olika flygplan och många lösningar för dig som söker extra skön komfort. Välj mellan olika flygplanskategorier efter dina önskemål.

Här finns information om privatjet som står redo för dig som vill flyga på bästa sätt. Människor som reser med privatjet vet att det inte är en kostnad, utan en investering i tid och det är oftast det viktigaste.

Det finns många olika flygplan som du kan välja mellan i olika flygplanskategorier. Vad som ingår i kategorierna är lite olika. Exempelvis olika antal platser, flygvärdinna, flygplanen kan landa på mindre flygplatser och mycket mer.

Very Light Jet kan ta emot 4-6 passagerare,

Light Jet kan ta emot 5-8 passagerare,

Super Light Jet kan ta emot 6-9 passagerare,

Mid Size Jet kan ta emot 8 passagerare,

Super Mid Size Jet kan ta emot 8-10 passagerare,

Heavy Jet kan ta emot 10-16 passagerare,

Ulta Long Range Heavy Jet kan ta emot 10-16 passagerare,

Mer information

Du får alltid mer information om flygplanet efter din bokningsförfrågan. Exempelvis vilket flygplan som finns ledigt och vad som ingår. Detta sker efter att du skickar en bokningsförfrågan och på tillgänglighet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök