Res som en kung med privatjet

Foto via Jakob Rosen

När människor ska på semester så reser de oftast med kommersiellt flyg till sin destination. Här går vi igenom hur du kan resa med privatjet för rätt kostnader om du reser med dina vänner. Det är enkelt att boka men framför allt är det lyxigt. Du och dina vänner kommer inte att besvikna.

Välj exakt vilken destination du vill resa till med privatjet. Välj festliga Marbella. Res till fina Italien eller varför inte till spännande Albanien och Kosovo, som båda nu börjar segla upp som topp festdestinationerna i Europa. Du väljer helt enkelt. Resan blir mycket grymmare när du och dina vänner reser med privatjet – det är en sak som är säker.

Slipp tänka på dina medpassagerare som du måste göra när du reser med kommersiellt plan. På privatjet kan du börja festen redan ombord. Beställ din drink och njut av tillvaron. Lyxigare än så här blir det inte.

Välj rätt pris med privatjet

Om du reser till Malaga i en Phenom 300 som har plats för åtta personer kan ni splitta på notan. En resa med privatjet skulle då ungefär kosta 17 000 kr per person. Den totala kostnaden för er skulle bli 137 000 kr. För den extra lyxen du får är priset inte mycket högre än vad det skulle vara för en business biljett i ett kommersiellt flyg.

Du får alltså riktigt mycket när du bokar privatjet. Bara du bokar rätt och med dina vänner tillsammans så kommer ni få ut det mesta av er resa. Du kan dessutom oftast landa på mindre flygplatser som ligger närmare din destination.

Privatjet är för alla

Så enkelt bokar du privatjet med Utrikesgruppen här.

  1. Först anger du antalet person som ska resa
  2. Välj din avreseort och destination (var du än vill i världen)
  3. Skicka in din bokningsförfrågan
  4. Du får snabbt svar och ett prisförslag

Glöm inte att du kan ange egna önskemål i samband med din bokningsförfrågan.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier