Res till Pristina, Kosovo med stil

Skapa föräldramedgivande som gäller för barn som reser med en av vårdnadshavarna, annan person eller ensam.

info@utrikesgruppen.se

Foto via

Kosovo börjar segla upp som en het destination för personer som söker något unikt och självklart är det dunderbra med fest i Pristina, Kosovos huvudstad. Staden är tillbaka på kartan, öppen för besökare och gör sig ett namn som en fantastisk europeisk stadsdestination för de resenärer som letar efter något lite speciellt. Med ett fascinerande och visserligen oroligt förflutet välkomnar Kosovo nu nästan 200 000 besökare varje år och den här trenden kommer att fortsätta när alla får reda på om den trendiga huvudstaden som inte heller är dyr.

Som landets huvudstad är Pristina den mest levande staden och är också centrum för underhållning och handel. Staden har också en rik kultur genom sina historiska platser som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Denna stad har också en livlig miljö eftersom det finns gott om köpcentrum, nattklubbar, kaféer och pubar att besöka. Pristina är ett bra ställe att besöka om du vill ha en bra blandning av traditionell och modern kultur.

Varför Kosovo borde vara din nästa europeiska semester

Kosovo är det nyaste landet i Europa och en av de nyare nationerna i världen. Det blev officiellt självständigt 2008 och har blivit en av de hetaste destinationerna i Europa. Människorna, kulturen och landmärkena inom sina 4 203 kvadratkilometer är några av de rikaste och mest inspirerande du hittar i Europa.

Kosovo har något för alla. Nattlivsjägare, historia-intresserade och natur-entusiaster, magnifika berg, slätterna och städerna i landet. Oavsett vad du vill få ut av din resa kan Kosovo leverera. Dessutom bra mat du inte kommer bli missnöjd med.

Mycket historia i landet

Pristina, liksom stora delar av Kosovo, har en dynamik av landets långa och mångsidiga historia. Höga, storslagna monument står bredvid intimt prydda katolska kloster och kyrkor. Kommunistisk era, ståtlig arkitektur står i stark kontrast till de mer moderna byggnaderna från de senaste åren. För att uttrycka det enkelt är Pristinas visuella utseende produkten av nästan tusen år av olika kulturer, regeringar och människor som har funnits här.

Pristina är platsen för dem som vill uppleva kulturen i Kosovo och dess nämnda färgglada förflutna.

Res med stil till Kosovo – använd privatjet

Pristina är känt för att kunna leverera bra fester året runt och nästan alla timmar på dygnet. Hit kommer du om du vill ha kul och varför inte resa med stil?

Läs mer om privatjet. Det är enkelt och smidigt att boka med Utrikesgruppen. Du kan resa från alla destinationer i Sverige. Här kan du boka privatjet.

info@utrikesgruppen.se

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök