Resa med barn till Spanien

info@utrikesgruppen.se

Spanien är en underbar destination. Här rymmer allt från vackra stränder till underbara berg där du och dina barn kommer ha en mycket trevlig tid tillsammans. I Spanien finns mat som är riktigt god både för de stora och de små. Det är inte konstigt att Spanien är mångas favorit.

Landet är barnvänligt och när du reser till ett land med barn kan du ha med dig viktiga saker som gör resan lite enklare som gör att det finns några saker du bör tänka på. Om barnen är riktigt små kan du ha med dig en barnvagn av lättare modell som är semesteranpassad istället för att släpa med dig en större modell. Glöm inte föräldramedgivandet om barnet reser ensam, med en av föräldrarna eller någon annan – nästan samtliga länder i världen har krav på föräldramedgivande.

Ta med ett extra klädombyte när ni bordar planet, extra nappar, några våtservetter och blöjor samt smärtstillande eller nässpray eftersom att små barn kan få ont i öronen av tryckförändringarna i flygplanet. För nöjes skulle kan du ha med dig filmer på en surfplatta eller spel och musik.

På destinationen är det alltid bra att ha extra översikt av barnen så att ingen oförutsägbart händer.

Populära destinationer till Spanien med barn

Vi listar några härliga destinationer i Spanien som många barnfamiljer reser till. Till dessa destinationer kommer du och barnen ha riktigt kul. Spanien har mycket att erbjuda så väl destination efter vad ni vill få ut av semestern.

Mallorca

Sol, bad och sköna restauranger + barnvänligt.

Malaga

Sol, bad och härliga kvällspromenader + barnvänligt.

Barcelona

Sol, bad och storstadspuls + barnvänligt.

Kanarieöarna

Sol, bad och riktigt vackra stränder + barnvänligt.

Alicante

Sol, bad och en toppen val + barnvänligt.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök