Reseförsäkring gruppresa – beställ här

info@utrikesgruppen.se

En reseförsäkring för gruppresa är ett perfekt val när ni är flera som ska resa utomlands. Alla får ett lika starkt skydd och försäkringen går enkelt att teckna online. Gruppförsäkringen passar utmärkt för exempelvis vänner, fotboll- eller hockeylaget, föreningar eller företag.

När du beställer en reseförsäkring för en gruppresa kan ni kombinera både privata resor och resor relaterade till tjänsten. Det innebär att försäkringen fungerar lika bra för dig som ska resa med familj och vänner eller företaget. Det är en försäkring som aldrig krånglar till det. Alla får ett lika starkt skydd direkt vid tecknandet.

Om någon i gruppen blir sjuk eller är med om en olycka blir personen ersatt med samtliga sjukvårdskostnader. Även hemtransport är inkluderat i reseförsäkringen. Blir du exempelvis sjuk ersätts kostnaderna för din resa till bostaden eller till sjukhuset.

Ingen självrisk

Vid försäkring för gruppresor är det ingen självrisk. Du får alltså ersättning direkt när du blir sjuk eller är med om en olycka. Inga krångel alltså. Ett extra gott i försäkring är att du kan få ersättning om ditt bagage blir försenat och då inhandla kläder och hygienartiklar.

Viktigt med försäkring

Det absolut viktigaste med en reseförsäkring för gruppresor är att ni är skyddade om något dåligt skulle inträffa. Istället för att resa utan försäkring, vilket är mycket osäkert kan ni teckna en försäkring. Den försäkringen ni tecknar ser till att ni är utrustade med ett stabilt skydd.

Välj här > Gruppresa / Affärsreseförsäkring för att teckna reseförsäkring för grupper.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök