Reseförsäkring hemtransport

info@utrikesgruppen.se

Med rätt försäkringsbolag kan du känna dig säker att du får det skydd du behöver när du blir sjuk eller är med om en olycka. En mycket viktig del i en reseförsäkring är hemtransport när det krävs, detta när du vistas i ett annat land. Riskera in att vara utan hemtransport när du verkligen behöver det.

En sjukdom och olycka kan man vara med om när man minst anar det, därför är det viktigt att teckna en reseförsäkring som omfattar hemtransport. Har du exempelvis ingen försäkring riskerar du både din hälsa och ekonomi i utlandet. Ingen hemförsäkring betyder inget skydd under din resa. Den risken är det få människor som vill ta.

Resor är oförutsägbara och ibland kan olyckan vara framme. Detta är lättare hänt när du befinner dig på okänd mark. Vägarna är annorlunda, klimatet är inte som i Sverige och sammantaget kan landets skillnader mot Sverige göra att olyckor för dig som svensk blir avsevärt högre.

Om du står oskyddad

Om något tråkigt skulle inträffa när du vistas i ett land utanför EU/EES och Schweiz och står oförsäkrad, då blir du tvungen att betala alla sjukvårdskostnader själv. Priset på sjukvården sätter landets sjukhus och är något Sverige inte kan påverka. Har du riktigt otur beroende på vilken sjukdom eller olycka du varit med om – kan kostnaderna stiga upp till miljonbelopp.

Hemtransport i reseförsäkringen är superviktigt

Alla reseskydd här erbjuder hemtransport när du blir sjuk eller är med om en olycka på resan. Det innebär att du får gratis transport hem till Sverige. Försäkringen står för kostnaderna när du ska resa hem igen. Det är en jättebra del i försäkringen då kostnaderna kan stiga rejält när du ska boka en resa hem till Sverige med kort varsel.

Ju akutare en resa bokas, ju dyrare blir den – bara av den anledningen är en reseförsäkring med hemtransport riktigt bra att ha med sig som ett skydd.

Läs mer om reseförsäkringar här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök