Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

Reseförsäkring jobba utomlands

När du ska jobba utomlands är det viktigt att du har en reseförsäkring som täcker dina sjukvårdskostnader när du blir sjuk eller är med om en olycka. Alla som arbetar utomlands måste tänka på att sjukvården inte är allmän – detta beroende på vilket land du ska arbeta i. Här finns informationen du behöver veta.

Många svenskar arbetar och lever utomlands under vissa perioder av året. En del har valt att bo och arbeta tillsvidare, alltså på obestämd tid. När du arbetar utomlands är det viktigt att du tecknar en reseförsäkring.

Du kan teckna reseförsäkringen för arbete utomlands oavsett hur gammal du är och du får ett starkt och omfattande skydd. För att kunna skaffa en reseförsäkring ska du köpa en online. Du måste köpa försäkringen innan din utresa.

Välj Försäkring för studier utomlands / Studentförsäkring när du ska arbeta utomlands. Läs mer om vad som gäller för dig som ska jobba i ett annat land.

Skaffa försäkringen som passar dig

Oavsett om du ska arbeta, backpacka eller annat under din resa kan du välja en reseförsäkring som passar just dig. Att vara försäkrad under sin utlandsvistelse är guld värt.

  • Välj din reseförsäkring
  • Klicka dig vidare
  • Ange dina uppgifter
  • Klart, nu kan du påbörja din resa!
Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier