Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Resekort

Beställ ett resekort

Här kan du snabbt och enkelt beställa ett resekort. Ett kort för dig som ska resa utomlands.

Vad är ett resekort?

Ett resekort är en handling för dig som ska ut och resa och vill anteckna / notera viktiga adresser, telefonnummer eller annat viktig information. Handlingen kan även komma till hjälp om något skulle hända dig där du behöver vidarebefordra viktig information som finns i ditt resekort till annan person.

Resekort giltighetstid?

Vårt resekort är en handling med obegränsad giltighetstid då denna handling inte är en giltig id-handling.

Här kan du beställa ett resekort. Klicka dig vidare i beställningen för att beställa ett resekort.

För att erhålla ett resekort från Svenska Utrikesgruppen AB är priset 120 kronor inklusive porto förutsatt att handlingen skickas till en svensk adress. 

För utländsk adress vänligen kontakta oss för portoavgift.

Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer vi inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

Leverans av betalningsunderlag sker till beställarens e-post adress samt framkommer betalningsunderlag i formuläret när beställningen har skickats in till Svenska Utrikesgruppen AB.

Vårt resekort är en handling med obegränsad giltighetstid då denna handling inte är en giltig id-handling.

Vårt resekort levereras till den postadress du uppger i din beställning.

Ett resekort är en handling för dig som ska ut och resa och vill anteckna / notera viktiga adresser, telefonnummer eller annat viktig information. 

Handlingen kan även komma till hjälp om något skulle hända dig där du behöver vidarebefordra viktig information som finns i ditt resekort till annan person.

Här kan du se hur ett resekort ser ut.

Svaret är nej. Det är inte obligatoriskt att ha med sig ett resekort vid resa. Ett resekort är endast en sammanställning av dina egna uppgifter i vår bok som vi kallar för ett resekort.

Resekortet är förtryckt med information som sedan behöver kompletteras. Information som du behöver komplettera med är din underskrift, namn, födelsedatum. Vidare har du möjlighet att själv anteckna med sådan information som du anser är viktigt.

Ångerrätten gäller i 14 dagar. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se

Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen är ingen ambassad eller något konsulat och har heller inte blivit tilldelad tjänsterna som återfinns på webbplatsen utan bolaget agerar istället på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.

Välkommen till Svenska Utrikesgruppen AB, Org.nr 559210-2445, ett svenskt aktiebolag med säte i Stockholm.

Så beställer du ett resekort

Du fyller i samtliga uppgifter som finns i formuläret, där efter framställer Utrikesgruppen resekortet som sedan kommer att skickas till dig.

Du måste betala innan vi framställer resekortet.