Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Resekort beställning

 • Resekort

  Resekort. (Scrolla längst ned) Smiley face

  Här kan du beställa ett resekort. Klicka dig vidare i beställningen för att beställa ett resekort.

  Pris resekort?

  För att erhålla ett resekort från Svenska Utrikesgruppen AB är priset 120 kronor inklusive porto förutsatt att handlingen skickas till en svensk adress. För utländsk adress vänligen kontakta oss för portoavgift.

  Ej bindande

  Beställning är ej bindande och genomförs inte betalning kommer vi inte att skicka ut några påminnelser eller inkassokrav.

  Leverans betalningsunderlag

  Leverans av betalningsunderlag sker till beställarens e-post adress samt framkommer betalningsunderlag i formuläret när beställningen har skickats in till Svenska Utrikesgruppen AB.

  Handlingen har en obegränsad giltighetstid.

  Vårt resekort är en handling med obegränsad giltighetstid då denna handling inte är en giltig id-handling.

  Leverans av resekort

  Vårt resekort levereras till den postadress du uppger i din beställning.

  Vad är ett resekort och vad används dokumentet till?

  Ett resekort är en handling för dig som ska ut och resa och vill anteckna / notera viktiga adresser, telefonnummer eller annat viktig information. Handlingen kan även komma till hjälp om något skulle hända dig där du behöver vidarebefordra viktig information som finns i ditt resekort till annan person.

  Här kan du se hur ett internationellt resekort ser ut.

  Är ett resekort obligatoriskt att ha med sig vid resa?

  Svaret är nej. Det är inte obligatoriskt att ha med sig ett resekort vid resa. Ett resekort är endast en sammanställning av dina egna uppgifter i vår bok som vi kallar för ett resekort.

  Vad finns med i vårt resekort?

  Resekortet är förtryckt med information som sedan behöver kompletteras. Information som du behöver komplettera med är din underskrift, namn, födelsedatum. Vidare har du möjlighet att själv anteckna med sådan information som du anser är viktigt.

  Ångerrätt

  Ångerrätten gäller i 14 dagar. För att utnyttja ångerrätten mejla oss på info@utrikesgruppen.se

  Utrikesgruppen är ett privat aktiebolag

  Samtliga tjänster som tillhandahålls av Utrikesgruppen och via webbplatsen representeras helt i privat regi. Utrikesgruppen är ingen ambassad eller något konsulat och har heller inte blivit tilldelad tjänsterna som återfinns på webbplatsen utan bolaget agerar istället på privat basis med egna privata medel och särskilda ekonomiska och politiska intressen.