Resekudde och nackkudde – välj rätt och slipp nackvärk under resan

info@utrikesgruppen.se

Foto via: www.freepik.com
Vilken är den bästa bästa resekudden? Här finns superbra information om vilken resekudde du ska välja när du ska resa. En resekudde fungerar perfekt vid resor med flyg, buss, båt, tåg och bil. Nackkudde som den också kallas hjälper till att mjukna din resa så att det blir skönare att resa.

När du är ute och reser kommer du bli tvungen till att sitta i en position som gör det obekvämt, speciellt i stolar. Flygstolar kan ibland vara en riktigt dålig och framför allt hård upplevelser. Genom att använda en nackkudde hjälper du din nacke till en skönare position. En nackkudde kan också hjälpa dig att inte få nackspärr. För att minimera riskerna med värk i nacken bör du köpa in en riktigt bra resekudde.

Resekudden är resenärernas bästa kompis. Den kan ibland vara mjuk, mindre eller större modell samt hård. Du kan utgå från vad du gillar för kuddar i sängen. Om du gillar lite hårdare – köp då en hårdare nackkudde. Skulle du gillar lite mindre modeller kan du även välja en sådan.

Om du är ute efter en lätt resekudde och ska på backpacking kan du välja en upplåsbar resekudde. Den tar mindre plats i bagaget och är mycket populär för resenärer som är ute på aktiva semestrar, exempelvis i naturen. Ska du resa från en stad till en annan kan du köpa traditionella nackkuddar.

Skillnaden mellan nackkudde och resekudde

En resekudde är alla former av kuddar som man kan ha med sig under resan. En nackkudde är en kudde som man hänger runt nacken, så kallade u-formade.

Resekudde Memory foam

En resekuude med memory foam är en mjuk och formbar skummassa. Detta material formar sig efter din nacke, vilket ger ett skönt och fast stöd. Memory foam ger dig ett mjukt stöd och behåller den ursprungliga halskuddformen.

Fördelar med nackkudde flyg

De absolut bästa fördelarna med en resekudde är att den är väldigt lätt att packa ned då de flesta har ett specialutformat material som är mjukare.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök