Så beställer du läkarintyg för visum till Thailand

Beställ läkarintyg för visum
Du som ska resa till Thailand och krävs på ett läkarintyg vid visum kan beställa detta online. Studier och arbete är vanliga orsaker till att visum krävs och i förlängningen läkarintyg till många länder i världen. Visum och läkarintyg kan även krävas vid längre vistelser.

Läkarintyg för utlandsresa för studier, arbete eller andra orsaker. Boka online via Utrikesgruppen genom att klicka här.

När du ansöker om visum och när ett läkarintyg krävs ska du genomgå en hälsoundersökning. Kontrollera alltid vad som gäller för inresa till landet. Det är alltid ditt ansvar att ha i ordning handlingar och dokument som krävs av myndigheter i andra länder.

Hälsorelaterade handlingar krävs av olika orsaker. Bland annat vill länder försäkra sig om att resenärer är fullt friska och inte utgör hälsorisker i landet. Dessutom kan arbetsgivare eller andra organisationer, skolor, universitet m.m. kräva att du uppvisar en hälsodeklaration (läkarintyg för visum).

Ska du söka visum för inresa i ett annat land?

När du söker visum krävs olika läkarintyg beroende på vilket land du ska resa till. Boka tid via Utrikesgruppen för visum till Thailand. Du kan även få läkarintyg utfärdat för andra länder.

Vissa länder och arbetsgivare kräver att du uppvisar ett gott hälsotillstånd. Var därför noga med att kontrollera vad som gäller landet. När du behöver genomgå hälsoundersökning bokar du enkelt en tid online.

Läkarintyg för visum

Om du har fått ett formulär från ambassaden ska du ta med dig samtliga handlingar till läkaren. Vid andra fall hjälper läkaren dig med samtliga nödvändiga intyg. Samtliga intyg utfärdas av behöriga läkare för visum.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier