Så gör du när du ska ordna flygfrakt

Ska du frakta gods i flygplan?

När du ska skicka gods av olika slag med fraktcharter kan du använda dig av flera olika lösningar. Den snabbaste lösningen är att använda flygfrakt som ett alternativ till sjöfrakt. Många som använder fraktflygningar söker snabbheten och punktligheten. Det finns många produkter som snabbt behöver nå olika platser runt om i världen. Det kan vara medicin och andra livsviktiga förnödenheter som ska levereras till andra länder i snabb fart.

Flygfrakt löser många av dina logistik- och transportbehov. Genom att frakta med flyg kan du frigöra dina resurser och fokusera på andra delar i din verksamhet. Oavsett vad du ska frakta i ett flygplan kan du väga upp fördelarna utan att kompromissa med tid och effektivitet.

För att kunna möta dina sändningsbehov erbjuds olika lösningar som ska passa din transport. För att du ska kunna distribuera varor runt om i världen krävs det att du har tillgång till en duktig fraktcharter-specialist som hittar lediga och för dig prisvärda alternativ.

Frakta stora laster med flygfrakt

När du behöver leverera större laster utan kompromisser med snabbheten. Med flyg kan du få ditt gods levererat från exempelvis Asien till Europa eller Amerika på några snabba dagar. Väljer du sjöfrakt tar det flera veckor. Flyget innebär till viss del begränsningar i storlek på godset – i både volym och vikt.

Exempel på gods som ofta skickas som flygfrakt:

  • Medicin
  • Sjukvårdsutrustning
  • Livsviktiga förnödenheter
  • Dyrt och känsligt (så kallat högvärdigt)
  • Elektronik
  • Olika matvaror

Så tar du hjälp när du ska frakta med flyg

När du planerar att skicka gods med flyg är det viktigt att du har tillgång till en specialist inom området. En duktigt fraktcharter-specialist kan branschen väl och känner flygbolagen väl. Att känna flygbolagen som kan tillmötesgå dina behov är bland det viktiga i kedjan av flygnätverket.

En specialist arbetar som mäklare och letar efter de bästa flyglösningarna som finns i världen.

Utrikesgruppen

Utrikesgruppen

En tjänst från UG.se

Gör en destinationskoll här

Kontrollera att du uppfyller alla officiella inreseregler till ett land. Det är på ditt ansvar att ha koll på vilka regler som gäller för att du ska få resa.

Våra tjänster & dokument

För dig som behöver hjälp i olika ärendet så har vi samlat våra tjänster på en och samma plats

Kategorier

.

Senaste nyheter

Senaste reseguider

Eller sök i specifika huvudkategorier