Safariresor med Afrikakompaniet

info@utrikesgruppen.se

Foto via: Redcharlie

Funderar du på att resa till Afrika på en riktigt härlig safariresa. Då har du kommit helt rätt för att se på magnifika djur och otrolig natur. En safariresa är ingen vanlig resa, det är ett äventyr utöver det vanliga. Det är mycket speciellt att få komma så nära de vilda djuren i deras naturliga miljö. Skräddarsy din resa och välj ut alla delar du vill uppleva. En duktig researrangör på safariresor är Afrikakompaniet.

Visste du att safari betyder resa på swahili. Välj mellan safari i Sydafrika, Tanzania eller Kenya. Alla länder ger dig en magisk upplevelse och du kommer inte att bli besviken oavsett var du reser för safari. Safari i Afrika bjuder på en stor variation av vackra parker och otroligt stora savanner. Har du tur får du uppleva ”The big 5”, en gammal jaktbeteckning på – elefant, buffel, lejon, leopard och noshörning. Idag är jakten med vapen ersatta med kameror.

Safariresa är en garanti på att hjärtat slår högre än vanligare när djuren närmar sig. Situationen är ofarlig men gör att du få uppleva något som inte många har gjort. För vissa är det en dröm, för andra en livsstil att åka på safari med fascinationen över Afrikas vilda djur.

Beroende på hur länge du vill resa och till vilket land, så finns det olika safaripaket som du kan välja. Alla safariresor kan kombineras efter dina önskemål. Du kan välja redan färdiga paket eller så sätter du ihop dina önskemål, val av boende och reser enligt din budget – helt utan problem.

Vill du resa i grupp eller arrangera en privat safari resa – inga problem det med. Välj hur du vill när du ska resa för att få ut maximalt av din safariresa.

Hos Afrikakompaniet, en duktig safariarrangör – bolagsnamn Svenska Afrikakompaniet AB kan du boka flera olika safariresor. Kolla in deras paket genom att klicka på länken nedan som tar dig ett steg närmare flygplatsen och Afrikas alla vilda djur.

Länk till Afrikakompaniet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök