Sambo bevis Skatteverket – så beställer du

info@utrikesgruppen.se

Så beställer du sambo bevis
Sambo bevis: Om ni är sambo och behöver visa att ni lever i ett äktenskapsliknande förhållande kan ni beställa varsitt personbevis Adress. När ni beställer det personbeviset syns er gemensamma adress vilket visar att ni är sambos.

Det närmaste Sverige har ett sambo bevis är ett personbevis som heter Adress. Därför bevisar du att ni bor ihop genom att beställa ett varsitt personbevis adress. Det kan ni göra här. Beroende på vem du ska visa upp sambo beviset till kan du behöva beställa en apostille stämpel som anger äktheten i dokumentet.

Om du ska visa att du är sambo för en utländsk myndighet, statlig organisation eller ambassad kräver de ofta att du förser dina dokument med en apostille stämpel. Om apostille inte finns när det krav anses handlingarna inte vara godkända eller äkta.

För att kunna få en apostille stämpel på sambo bevis ”personbevis Adress” beställer du det här. Du skickar ditt personbevis per post och återfår handlingarna stämplade med en apostille inom några dagar. Du behöver inte besöka ett kontor.

Så beställer du ett sambo bevis

Besök Skatteverkets webbplats för att beställa ett sambo bevis genom att beställa varsitt personbevis Adress. Detta visar att ni bor på samma adress och har ett sambo förhållande.

Så beställer du apostille på sambo bevis

När ni har fått era handlingar från Skatteverket ska ni skicka dessa till Notarius Publicus genom Utrikesgruppen. Efter några dagar förses handlingarna med apostille och ni kan sedan visa upp sambo beviset till den myndighet, ambassad eller liknande som kräver det.

Här beställer du apostille online.

Så skriver du ett samboavtal

För dig som behöver ett samboavtal så beställer du ett sådant hos Dokum.se genom att fylla i formuläret och anteckna de uppgifter som efterfrågas i beställningsformuläret.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök