Fler möjligheter med Utrikesgruppen – SEO och digital marknadsföring

Digital marknadsföring med Utrikesgruppen

Utrikesgruppen är mycket mer än en utrikesrelaterad webbplats som erbjuder ambassadservice. Hos oss finns människor som besitter hög kunskap inom digital marknadsföring.

När du samarbetar med Utrikesgruppen får du hjälp med att synas på internet. Med oss ökar din försäljning, alltid – detta när kunder söker efter dina produkter och tjänster i sökmotorer som Google.

Vi syns duktigt på Google och i andra sökmotorer – vilket är de platser som används när människor söker efter information om produkter och tjänster.

Utrikesgruppen formar en digital strategi för dina ändamål. Budskapet ska charma och tilltala dina potentiella kunder med ett innehåll som väcker intresse, är kul att läsa och är relevant, där vi på bästa sätt kan skapa effektiv kommunikation som gynnar dig.

Strategier

Det finns väldigt många digitala strategier som tar ditt företag framåt. För att kunna positionera sig högt upp i Googles sökresultat krävs det att man arbetar med SEO. En bra SEO-strategi gör att du inte går miste om potentiella kunder som söker efter dina produkter och tjänster.

Vi publicerar och skapar digital marknadsföring för utrikesrelaterade produkter och tjänster bland annat hälsovård, flygbolag, resebolag, hotell samt andra företag inom bland annat turismbranschen. Med en smart strategi, redaktionell ton och olika yrkesspråk (beroende på vilket innehåll vi skapar), så sänder vi ut kommunikationsinnehåll som attraherar målgruppen högt upp i sökmotorerna.

Utrikesgruppen är tävlingsinriktade

SEO är en tävling. Den som kommer högst upp på Googles sökresultat är vinnaren och vi vill och kan vara vinnaren.

Så vet du att vi är SEO proffs

Klicka på sökorden nedan för att se var vi positionerar oss på Google enligt SEO. Kom ihåg att detta kan vara just dina produkter och tjänster som syns. Detta är endast ett urval av vår digitala marknadsföring.

Guldplatsen på Google:
Hyra privatjet
Boka privatjet
Privatjet
Läkarintyg för visumansökan
Internationellt tecken för hjälp
Flyga med vattkoppor
Dödsfallsintyg på engelska
Friskvård utomlands
Skicka hund ensam med flyg

Silverplatsen på Google:
Läkarintyg för avbokad resa
Bjuda in pojkvän till Sverige
Läkarintyg magsjuka resa
Chartra flygplan pris

Bronsplatsen på Google:
Måste barn ha pass inom EU
Infrastrukturindex
Inbjudan inför ansökan om Schengenvisering
Arlanda express tidtabell
Växla pengar billigast
Bjuda in flickvän till Sverige

Fjärde plats på Google:
Apostille stämpel
Gula febern Kenya

Utrikesgruppens innehåller bland annat information om samtliga länder i världen, bland annat nyheter och reseguider, visumkrav, resetips och information om resmål, arbetstillfällen, vaccinationer och investeringsmöjligheter i andra länder. 

Det redaktionella innehållet produceras av våra SEO proffs och utrikeskonsulter som är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom turism, säkerhet, information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen. Samtliga utrikeskonsulter har ett underbart stort intresse för turism. Sammanlagt har våra utrikeskonsulter gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket har gett oss god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar.

Utrikesgruppens besökare är till största del svenskar som ska resa utomlands och personer som är intresserade av att ta del av nyheter, sevärdheter i andra länder och resetips. Svenskar som söker information om länder som man ska resa till, exempelvis visumkrav och annan viktig information som man önskar ta del av, exempelvis inför sin resa.

Professionell SEO och SEM – vi satsar på trafik!

Vårt team har lång erfarenhet av SEO och kan hjälpa er att driva mer lönsam trafik. Vi lägger ned mycket energi på att hitta sökord som relaterar till din produkt och tjänst.

När vi arbetar med SEO är målet att synas så högt upp som möjligt i SERP:en (SERP – Search Engine Result Page, eller sökmotorns resultatsida på svenska).

När vi har levererat publiceringen har du möjlighet att få Google statisk på hur det har gått.

Upptäck fördelarna med Utrikesgruppen

Med Utrikesgruppen når du ut direkt till våra läsare och högt upp i Googles sökresultat. Våra läsare är ett naturligt nyfiket folk som ofta har rest väldigt mycket.

Vår bas av läsare är en köpstark målgrupp för er som vill marknadsföra era tjänster. När ni marknadsför er hos oss får ni tillgång till ett världsvant och ett inspirerande folk som alltid vill upptäcka nya länder, platser, produkter och tjänster.

SEO proffs

Kontakta Utrikesgruppen via e-post för att beställa digital marknadsföring: info@utrikesgruppen.se

Kom i kontakt med oss

info@utrikesgruppen.se

Sök