Seterra – geografispelet & allt du behöver veta

info@utrikesgruppen.se

Foto: Louis Hansel


TA MED FÖRÄLDRAMEDGIVANDE NÄR BARN RESER

Seterra är ett onlinespel, perfekt för dig som vill lära dig alla typer av geografi. Genom att ladda ned och spela detta geografispela lär du dig namngeografi, länder, flaggor, olika landskap, hav, delstater, huvudstäder – över hela världen.

Lär dig mer om världen med Seterra. Ett väldigt bra spel för dig som vill utöka din kunskap om bland annat huvudstäder och andra städer i Europa, Asien, Afrika, Sydamerika och Nordamerika. Seterra finns på flera olika språk, hela 39 stycken och används av människor runt om hela världen.

Det populära spelet fungerar perfekt för både barn, ungdomar och vuxna. En enkelt och roligt sätt att hålla koll på världens geografi. I spelet Seterra kan du verkligen bevisa för dig själv och andra vad du kan om världen. Du kan välja att spela på datorn, eller ladda ned appen för Android, iPhone och iPad. I appen kan du se dina framsteg fram till en toppspelare. Det som är bra med spelet är att du kan spela utan internetuppkoppling.

Det ska vara kul att lära sig geografi – Seterra

Saker och ting blir mycket enklare att lära sig om man tycker att det är kul. Seterra är kul och ett utmanande geografispel med fler än hundra olika övningar som du kan testa. I appen sparas dina resultat så att du kan följa din egen utveckling av dina kunskaper i geografi. Ha kul på vägen och jämför dina resultat med dina vänner för att se vem som är bäst!

Seterra är bättre än geografilektioner i skolan

Många tycker att Seterra är både bättre och roligare än geografilektionerna i skolan, och vi håller nog med. I skolan sitter du i bänken och har förmodligen skolboken öppen för att lära dig geografi. Med appen kan du i lugn och ro, var du vill lära dig allt som du bara vill genom telefonen. Grymt va!

Utrikesgruppen gillar appar som ger kunskap

En app som Seterra är en app som ger dig kunskap om världen och kunskap är guld. Genom att lära dig idag blir du smartare än vad du var igår. Lär dig genom att ha kul. Världen är en stor plats att hålla reda på därför är det bra att lära sig så mycket som möjligt om vad som finns på vår jord.

Seterra är ett grymt spel som får många plus av Utrikesgruppen.

Ladda ned Seterra eller besöka deras webbplats

Vill du veta mer om Seterra kan du besöka deras webbplats här eller ladda ned appen för Android här eller för Iphone här.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök