Skicka blommor till Sverige

info@utrikesgruppen.se

Information om att skicka blommor till Sverige från ett annat land. Oavsett var i världen du befinner dig kan du skicka blommor till Sverige. Att skicka blommor med blommogram är ett tryggt och fint sätt att sprida kärlek på. Det går snabbt och du väljer själv vilken dag du vill att blommorna ska levereras på. Skicka blommorna direkt online.

Att skicka blommor till en person i Sverige när du är utomlands är ett väldigt fint sätt att visa omtanke på. Personen som får ta emot blommorna kommer att bli riktigt glad. När du dessutom skickar blommorna under din vistelse utomlands kommer det att vara extra speciellt för mottagaren.

Det är supersmidigt att skicka blommorna online till Sverige. Du använder Interflora som har över 600 anslutna blomsterbutiker runt om i Sverige. Från söder till norra Sverige. Interflora är snabba med att leverera dina blommor. Du kan få blommorna levererade redan samma dag om du beställer på vardagar före kl 14 och även på lördagar för kl 14.

Skicka blommor från ett annat land

Välj mellan vackra lyxbuketter, rosor eller floristens val samt mycket mer. Det finns otroligt många och fina blommor du kan skicka till någon i Sverige.

Det är alltid överraskande att skicka blommor när mottagaren minst anar det. Därför rekommenderar vi att du skickar blommor på dagar då personen du ska skicka blommor till minst anar det. Visst är det väldigt fint att skicka blommor på någons födelsedag. Men skicka även blommor när någon minst anar det.

Så skickar du blommor från utomlands

Klicka dig in på webbplatsen här. Välj blommor ur hela katalogen som finns online. Välj leveransdag som passar dig. Du betalar och anger mottagarens uppgifter online.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök