Skicka container till utlandet med transportbolag

info@utrikesgruppen.se

Ska du flytta utomlands och behöver ta med dig dina ägodelar finns det bra fraktlösningar till alla destinationer i hela världen. Boka en container och skicka allt du behöver till det landet du ska flytta till – en perfekt lösning där du får med så mycket du behöver. Ta med dig allt från möbler, cykel till alla dina kläder.

Använd rätt speditör när du ska skicka iväg ditt gods så att inga problem uppstår. Packa dina varor på rätt sätt så att speditören lätt kan hämta dina varor och sedan hantera dem på lagret för vidare utskick till utlandet. När allt är färdigt har du besparat dig en hel del utgifter.

Kontrollera hur mycket plats du behöver för att skicka ditt gods. Ta med dig det du anser att du behöver för din flytt. När du bokar en container på 20-fot som rymmer den en fullt möblerad 2-rums lägenhet. Det är alltså rätt mycket grejer du kan packa i en 20-fots container. Om du bokar pallar så är en pall cirka 2 kubikmeter, vilket motsvarar cirka 12 större flyttlådor – det är också mycket utrymme.

Flytta utomlands frakta möbler

Du kan frakta i princip vad som helst när du ska flytta utomlands, det inkluderar samtliga av dina möbler. Du kan även frakta din cykel, kläder, skor, digitala produkter, gitarr och mycket mer.

Packa ditt gods säkert

När du packar ditt gods bör du tänka på att göra det säkert om det exempelvis är glas eller andra känsliga produkter som kan gå sönder. När du flyttar en hel container så bör du komma ihåg att packa riktigt säkert då godset måste tåla våldsamma gungningar på havet. Du kan använda säkerhetsöglorna som finns i containern för ytterligare kunna spänna ihop godset.

Åkeriet hämtar ditt gods

När du har packat ditt flyttgods kommer åkeriet till dig och hämtar dina flyttvaror som du ska skicka utomlands. Det gör åkeriet med en lastbil som har en lift. Kom ihåg att ställa dina varor på pallarna i direkt anslutning till lastbilen. Om du bor i ett höghus ska du ställa ut allt så att lastbilen kan komma åt dem direkt. Du måste också personligen eller låta någon annan närvara när åkeriet kommer för att hämta flyttgodset.

Du kan använda olika speditörer när du ska flytta med container

Via olika speditörer kan du enkelt och smidigt beställa en container med ditt flyttgods när du ska flytta utomlands. Det finns flera bolag som är specialister på flytt utomlands och löser containerflytt till nästan samtliga länder i världen. Kontakta flyttbolagen som finns online när du ska flytta utomlands och behöver skicka ditt flyttgods i en container.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök