Utrikesgruppen

← Tjänster

Utrikesgruppen

Tjänster

Skriv och skicka digitala brev till frihetsberövade

Skicka digitala brev med brevon – gör den intagne glad

Oavsett var i världen du befinner dig kan du nu smidigt skriva och skicka digitala brev till familj och vänner som för tillfället är intagna i anstalt eller häkte.

Brevon är en tjänst för samtliga som vill skriva och skicka brev till intagna. Tjänsten är extra bra för personer som befinner sig utomlands och vill skriva och skicka brev till frihetsberövade.

Med Brevon håller du kontakten med familj och vänner som är frihetsberövade, oavsett var i världen du befinner dig.

Brevon.se

Brevon.se är en digital brevtjänst för anhöriga som snabbt och smidigt vill skicka brev till en person som är frihetsberövad. Breven skrivs digitalt hos Brevon.se och skickas sedan automatiskt till den intagne via posten.

Brevon är ett bra alternativ för dig som exempelvis befinner dig utomlands och vill skicka brev till anstalt eller häkte. Det går snabbare med Brevon och det är dessutom billigare än vad du skulle betala för att skicka brev från utlandet till Sverige.

Om intagna och deras kommunikation

Alla som känner någon som för närvarande är frihetsberövad vet att personerna också berövas de normala kommunikationsmedlen som normalt används. Intagna får inte ringa vem som helst. De får heller inte använda Whatsapp, Instagram och andra internetuppkopplade program och tjänster.

Oftast är brevkontakt det främsta och ibland det enda kommunikationsmedlet som intagna har med omvärlden.

Allt är inkluderat i Brevons tjänst så som utskrift av brevet, ett kuvert, porto samt inlämning till posten.

Skicka riktiga brev till frihetsberövade men gör det online och slipp allt strul. 

Med Brevon så skickar du riktiga brev. De står för utskrift, kuvert, papper, porto samt inlämning till posten. Du sparar både tid och pengar med Brevon. Slipp allt det krångliga med att inhandla massa tillbehör för att skicka ett brev till anstalt eller häkte.

Brevon lanserades för att göra det enklare för anhöriga och frihetsberövade att hålla kontakten med varandra. När anhöriga inte orkar köpa alla postprodukter, leta efter en skrivare eller befinner sig utomlands är Brevon den perfekta lösningen till att hålla en mer kontinuerlig kontakt.

Några fördelar med Brevon

Slipp köpa alla posttillbehör
Brevon står för inlämning av post
Allt är inkluderat
Skicka brev när du är utomlands
Säker postgång
Enkel betalning

Eller sök i specifika huvudkategorier