Sök visum till Zanzibar och Tanzania online här

info@utrikesgruppen.se

Svenska medborgare som ska resa till Zanzibar eller Tanzania behöver visum. Zanzibar tillhör Tanzania så du behöver inte söka två olika visum för din inresa. Visumet gäller för högst 90 dagar och kan endast sökas en gång per år. Viseringen kan sökas hos Utrikesgruppen.

Klicka här för att ansöka om visum till Tanzania.

Kom ihåg att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader från dagen du ska resa ut ur landet och innehålla två sidor kvar i passet som är ostämplade. Om ditt pass inte efterföljer Tanzanias regler kommer du att nekas inresa i landet och inte heller få ditt visum godkänt.

Tanzania använder ett elektroniskt visumansökningssystem som används innan inresa i landet. Du kan ansöka om ett onlinevisum för att besöka både Tanzanias fastland och Zanzibar. Du betalar och skickar in din ansökan online. Efter betalning granskas din ansökan och därefter får du visumet.

Så ansöker du om visum till Tanzania online

För att kunna söka visum till Tanzania med Utrikesgruppen gör du det online här. Klicka på visum till Tanzania för att påbörja viseringsprocessen. Du fyller i samtliga nödvändiga uppgifter, bland annat ditt fullständiga namn, passnummer, medborgarskap, datum för vistelse i landet. Du kan även välja hanteringstid, vilket påskyndar Utrikesgruppens hanteringsprocess.

Hur lång tid tar det att få visum till Tanzania? Beroende på ditt leveransalternativ tar det minst 5 dagar att få visum till Tanzania. Tänk på att söka visum så tidigt som möjligt innan din avresa.

Gränskontroller i andra länder

En gränskontroll i ett annat land är en myndighetsutövning som svenska myndigheter inte har någon kontroll över. Andra länders suveränitet ger länderna möjlighet att reglera sin immigration som du som resenär måste iaktta med noggrannhet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök