Sök visum till Zanzibar här

info@utrikesgruppen.se

Information till dig som ska söka visum för inresa till Zanzibar. Svenska medborgare som ska resa till Zanzibar ska söka visum och få godkänt inresetillstånd. Det finns regler och krav för svenska medborgare som ska resa till Zanzibar vilket tillhör Tanzania. När du söker visum för inresa till Zanzibar gör du det till Tanzania via Utrikesgruppen.

Klicka här för att ansöka om visum till Zanzibar, Tanzania.

Visum till Zanzibar gäller för vistelser i landet med högst 90 dagar och kan sökas en gång per ett år. Handläggningen sker via ansökan online hos Utrikesgruppen. Efter att du har skickat in din ansökan hjälper en visumhandläggare dig. Du betalar innan du får ditt visum till Zanzibar, Tanzania. Tänk på att vara ute i god tid innan din resa.

Visering till Zanzibar för svenska medborgare som ska turista i landet söks online hos Utrikesgruppen. För att du ska kunna använda Utrikesgruppens viseringssystem ska du söka visumet online. Samtliga krav på uppgifter anges i viseringsansökan vilket bland annat innebär: datum för vistelse, passuppgifter, dina personuppgifter, var du ska stanna i landet m.m. Du kan välja normal leverans eller om du har bråttom kan du välja expresshandläggning för att få ditt visum i tid.

Att tänka på vid resa till Zanzibar

När du reser till Zanzibar bör du komma ihåg att det är ett annat land du vistas i. Det innebär att du ska respektera regler och lagar som måste efterföljas i landet. Svenska myndigheter har oftast inte möjlighet att hjälpa dig om du inte följer lagar i landet.

Resa till Zanzibar tips

Om du följer goda tips innan din avresa till Zanzibar får du en säkrare resa. Svenska myndigheter ansvarar inte för Zanzibars inreseregler eller andra bestämmelser i landet och visumkrav. Du måste följa landets inreseregler.

Kom ihåg att påbörja din visumansökan innan du reser till landet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök