Spela golf i Marbella och res härligt

info@utrikesgruppen.se

Marbella är ett fint resmål för golfare

När du ska spela golf är det alltid skönt att göra det på en destination där vädret är på topp och servicen. Marbella är en väldigt fin destination och som uppskattas av golfare. Hit kommer du om du vill koppla av på riktigt men samtidigt har du även möjligheten att festa till det ordentligt om du önskar.

Spelar du golf är chansen rätt så stor att du någon gång kommer köpa en flygbiljett ner till Costa del Sol eller i alla fall fundera på det. Här finns ett enormt utbud, vackra banor, härliga hotell och ett riktigt bra utbud av restauranger. Golf + dina upplevelser på destinationen är en grym kombination.

Till Marbella kan du resa vilket dag på året som helst. Det är behagligt väder för golfare oavsett årstid. Det är inte ovanlig att se många golfspelare här när det är vinter hemma i Sverige. En perfekt flykt från det kalla vädret till det varma och behagliga på golfbanorna.

Det finns upp mot hela 60 stycken golfbanor runt Marbella och den spanska solkusten. Hela vägen längs Malaga ner till Sotogrande. Det är flest per capita över hela Europa.

Res bekvämligt

När du ska resa till Spanien med din golfutrustning och härliga vänner vad är inte bättre än ett privatjet. Njut av tillvaron tillsammans och res på ett mycket behagligt sätt. Splitta på notan om ni är några vänner så blir kostnaderna lägre. För den komforten och flexibiliteten privatjet ger er är priset absolut acceptabelt.

Är du golfare och vill resa med privatjet kan du läsa mer och skicka en bokningsförfrågan här.

Det går alltid smidigt och snabbt att få ett prisförslag från Utrikesgruppen på privatjet.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök