Svenska företag i Marbella

info@utrikesgruppen.se

Svenska företag verksamma i Marbella
Marbella som vi tidigare rapporterat om många gånger har i flera decennier lockat svenskar till solkusten. Idag ska vi berätta mer om de svenska företag som finns och är verksamma i Marbella. Observera dock att listan inte är komplett då Marbella likt vilken svensk stad som helst lockar till sig nya svenska aktörer årligen.

Många svenska företagare väljer att bosätta sig i Marbella, Spanien och då faller det ganska så naturligt att svensken i många fall också tar med sig sin svenska verksamhet till Spanien. Det finns givetvis också de svenskar som ”börjar om från början” i Marbella samt de svenskar som investerar i helt nya projekt i sin nya stad.

Svenskar är kända för att lyckas och det är ingen hemlighet att det går alldeles utmärkt för de svenskar som är bosatta i Marbella.

Occo Restaurang – Marbella / Restaurang

En mycket populär restaurang i Marbella som slog upp sina dörrar först i Malmö, Sverige. Efter sin stora framgång beslutade några av dess grundare att öppna en andra men separat anläggning i excentriska Marbella, 2018.

På Occo Marbella erbjuds det en libanesisk matupplevelse. Detta består av olika mezzer, med färska ingredienser som kommer att häpna dina smaklökar! I Libanon är det en välkänd sed att dela, därför har Occo den perfekta kombinationen av fasta menyer för att ge dig en riktig smak av Beirut.

Edward & Partners – Marbella / Mäklare

Edward & Partners är fastighetsmäklarna med det personliga engagemanget som hjälper dig att hitta hem på den spanska solkusten. Deras professionella och erfarna mäklare finner det du söker tack vare deras exklusiva nätverk och dess exceptionella lokalkännedom om Marbella med omnejd.

Marbella Circle – Marbella / Community

Marbella Circle är en exklusiv plattform och community med fokus på Europas hetaste resmål; Marbella, det skrivs om de lokala företagen och de mest eftertraktade platserna att besöka och saker att göra på solkusten. Marbella Circle tipsar om vart du ska bo, var du ska äta och vilka tjänster du ska använda när du bara vill ha det bästa Marbella har att erbjuda och det gäller oavsett om du bara besöker Marbella för en weekend eller redan bor i området.

Brödernas – Marbella / Restaurang

Den svenska restaurangen som har försett svenskar med premium burgare finns även i Marbella.

Konceptet grundades av svenska bröder som drivit och ägt restauranger i över ett decennium, bland annat i Stockholm, Visby, Örebro och i Lofsdalen. . Brödernas Marbella erbjuder ett brett utbud av gourmetburgare & sallader inklusive vegetariska och veganska alternativ, de erbjuder även ett urval av tillbehör att kombinera med din måltid. Brödernas hamburgare är gjorda med läckra och perfekt utvalda ingredienskombinationer som tar fram de bästa smakerna. Brödernas definierar sin mat som djärv & välsmakande.

Scandi Supermarket – Marbella / Matbutik

Scandi Supermarket är din egna skandinaviska matbutik i Marbella. Här hittar du det du vanligtvis hittar hos din närmaste ICA-handlare. För dig som tröttnar på de spanska matbutikerna behöver du inte åka tillbaka till Sverige för att få i dig lite svensk mat du åker till Scandi Supermarket.

SMH Scandinavian Marbella Homes – Marbella / Mäklare

Professionell skandinavisk mäklare baserad i Marbella. Med över 30 års erfarenhet hos SMH Scandinavian Marbella Homes på solkusten kommer du försäkra dig om att vara i de bästa händerna för att antingen sälja eller köpa en fastighet.

Advokatfirman Nordgren – Marbella / Advokatbyrå

Välkommen till den enda advokatbyrån i Spanien som drivs av svenska, spanska och engelsktalande jurister som har studerat juridik i både Sverige och Spanien. Bolaget drivs av advokat Jonas Nordgren, som har lång erfarenhet av att arbeta med juridiska frågor som rör både Sverige och Spanien.

Stockholm Dental Clinic – Marbella / Tandläkarklinik

Stockholm Dental Clinic i Marbella grundades av Mikael Kahn

Innan Mikael Kahn kom till Spanien arbetade han på Swedish Medical Center i Abu Dhabi. Under sin vistelse där etablerade han en klinik för tandimplantat inom Svensk vårdcentral, där NobelBiocares implantatsystem användes. Idag arbetar Mikael främst med Astra, ett annat svenskt implantatsystem och Straumann, ett schweiziskt implantatsystem. Dessa tre implantatsystem är världsledande och har den bästa och längsta dokumentationen av alla implantatsystem i världen.

2003 öppnade han Stockholm Dental Clinic i Puerto Banus (nära Marbella & Nueva Andalucia), där han har fortsatt sitt rykte som en medkännande och omtänksam tandläkare.

info@utrikesgruppen.se

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Senaste nytt

Skapa ett föräldramedgivande snabbt och enkelt online. Gäller för barn som reser med en vårdnadshavare, någon annan än sina vårdnadshavare eller ensam.

Sök